- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Xiaomi 11 Lite
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 593
Benim cihaz (mi 8) garantili değil hocam yaklasik 2bucuk yildir kullaniyorum özenle baktiğim ilk telefon, ayrica çizik dahi yok çok sükür, yalniz pasaport kayitli, konuya gelince ben her iki garanti seçeneğinden ikisinide seçmezdim. Cünki oluşan hatalarinin %90 kişisel hatalardan kaynakli ve her turlu bizlerden tamir icin para kopartiyorlar. 500 yada 1000 tl farkla, fazla ödeyipte garantili bi cep telefonu almayi hic dusunmedim düşünmüyorumda. Zaten garantili telefon alirkende, kişisel hatalarin disinda olusacak sorumlarin ücretini sizden telefonu satin aldiğinizda aliyorlar bi nevi size zaten bedavaya tamir borçlular. Ayrica kisisel hata icinde ucrette odediniz mi kafadan 700 yada 1000 tl cebinizden cikiyo bu nedenle pasaport kayitli cihaz bana gore daha cazip, ayrica telefonu garantiye gonderdim diyelim 20 iş gununde geliyo buda yaklasik 1 aya tekabül ediyor. Ama bildik ustalar olunca istanbulbalisi hocam gibi işinin ehli bi adam olunca cihazi 3 gun icinde gondermesi tamiri ve geri gelmesi de dahil sorun cözülüyor. Bu arada madalya rica ediyorum tesekkurler
Madalyanız verilmiştir hocam