Sohbet KVK Garantisi - EVO

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Artık bu konuya bi açıklık getirilsin istiyorum. Forumda konuları okuyorum. Bir ağız başka bişey, bi ağız başka bişey söylüyor. Aklım karıştı hepten. KVK Garantili cihazlar, cihazınızda bi arıza olduğunda KVK, Evo'ya gönderiyormuş. Ayrıca internette EVO ile ilgili 1 tane iyi yoruma, tek bir memnuniyete rastlamadım. Kimisi cihazımı çöp ettiler diyor, kimisi tek bir sorunu olan cihaz, onarımdan geldiğinde 5 sorun daha çıktı diyor. Allah korusun benim cihazımda bi arıza çıksa, veya başka birinin cihazında bi sorun olsa biz nasıl güvenip de gönderecez cihazlarımızı ? İlla KVK Güvencesi adı altında olan bir kuruma güvenebilmem için, Cepport'dan mı almam lazımdı? (Cepport'dan alınan cihazlar, KVK'da onarılıyormuş. Ondan bahsediyorum) Parasını verip, garantiyi hiçe sayıp Delta'ya falan mı gönderelim? Parasıyla mı yaptıralım? Ne yani. Bi bilgisi, tecrübesi olan varsa paylaşsın. Söylesin. Eğer zengin değilsek, hiçbirimiz o kadar kolay alamıyoruz ellerimizdeki cihazları öyle değil mi? Şahsen ben para saçmıyorum. Anlayacağınız morelim bu konu yüzünden bi hayli bozuk ve bi o kadar da endişeliyim.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
İki çeşit var.
1) KVK garantili satılıp, aslında Evo garantili olanlar.
2) KVK garantili satılıp KVK garantili olanlar.

Birincisi direkt Evo'da bakılıyor.
İkincisi ise KVK'da bakılıyor ama yapılamazsa veya anlamazlarsa Evo'ya gönderiyorlar.

Xiaomi konusunda en servis Delta ve en bilgili çalışanlar Delta'da diyoruz her fırsatta.
Ama KVK daha çok bilindiği için en iyisi KVK mantığı var.
Xiaomi konusunda tekrar söylüyorum Delta en iyisi.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki çeşit var.
1) KVK garantili satılıp, aslında Evo garantili olanlar.
2) KVK garantili satılıp KVK garantili olanlar.

Birincisi direkt Evo'da bakılıyor.
İkincisi ise KVK'da bakılıyor ama yapılamazsa veya anlamazlarsa Evo'ya gönderiyorlar.

Xiaomi konusunda en servis Delta ve en bilgili çalışanlar Delta'da diyoruz her fırsatta.
Ama KVK daha çok bilindiği için en iyisi KVK mantığı var.
Xiaomi konusunda tekrar söylüyorum Delta en iyisi.

Hocam bilmiyorum, o kadar güvenim kırıldı ki, cihaza bişey olursa, parası ne ise verip deltaya mı yollasam diyorum. Parasını vereyim ama en azından iyi yapsınlar.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Hocam bilmiyorum, o kadar güvenim kırıldı ki, cihaza bişey olursa, parası ne ise verip deltaya mı yollasam diyorum. Parasını vereyim ama en azından iyi yapsınlar.

Hocam kusura bakmayın ama sizde her konuda fazla tedirginlik var. Bunları düşünmek yerine elinizdeki şeyleri keyifle kullanmaya bakın.
Cihazınızın başına bir şey geldiğinde bu tür şeyleri zaten sık sık düşünürsünüz.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kusura bakmayın ama sizde her konuda fazla tedirginlik var. Bunları düşünmek yerine elinizdeki şeyleri keyifle kullanmaya bakın.
Cihazınızın başına bir şey geldiğinde bu tür şeyleri zaten sık sık düşünürsünüz.

Hocam var elbette tedirginlik olmaz mı? Ama sizin dediğiniz gibi biraz fazla var sanırım evet

Hani ileriyi düşününce korkuyor insan. Ne bileyim hocam ya. Biraz tuhaf bi yapım var evet. Sizi de meşkul ediyorum kusura bakmayın ama. Dediğiniz sanırım doğru. Bazen konu ne olursa olsun âna bırakmak gerekiyor. Teşekkürler hocam

Üst Alt