- Adım
- Uğurcan
- Cihazım
- M2101K6G
- Konular
- 44
Artık bu konuya bi açıklık getirilsin istiyorum. Forumda konuları okuyorum. Bir ağız başka bişey, bi ağız başka bişey söylüyor. Aklım karıştı hepten. KVK Garantili cihazlar, cihazınızda bi arıza olduğunda KVK, Evo'ya gönderiyormuş. Ayrıca internette EVO ile ilgili 1 tane iyi yoruma, tek bir memnuniyete rastlamadım. Kimisi cihazımı çöp ettiler diyor, kimisi tek bir sorunu olan cihaz, onarımdan geldiğinde 5 sorun daha çıktı diyor. Allah korusun benim cihazımda bi arıza çıksa, veya başka birinin cihazında bi sorun olsa biz nasıl güvenip de gönderecez cihazlarımızı ? İlla KVK Güvencesi adı altında olan bir kuruma güvenebilmem için, Cepport'dan mı almam lazımdı? (Cepport'dan alınan cihazlar, KVK'da onarılıyormuş. Ondan bahsediyorum) Parasını verip, garantiyi hiçe sayıp Delta'ya falan mı gönderelim? Parasıyla mı yaptıralım? Ne yani. Bi bilgisi, tecrübesi olan varsa paylaşsın. Söylesin. Eğer zengin değilsek, hiçbirimiz o kadar kolay alamıyoruz ellerimizdeki cihazları öyle değil mi? Şahsen ben para saçmıyorum. Anlayacağınız morelim bu konu yüzünden bi hayli bozuk ve bi o kadar da endişeliyim.
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi