Yardım Kvk garantili Mi6

aportosman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Merhaba arkadaşlar bugün yarın mi6 almayı düşünüyorum bi önceki telefonum mi5 di cihazda problem yaşadım delta servise gönderdim rezil bi sonuçla karşılaştım bu yüzden kvk garantili cihaz cepport tan almayı düşünüyorum farkı varmıdır delta ile arasında? Güvenebilirmiyim?

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
İyi forumlar, sana şu kadar diyeyim ciddi sorunları delta da onarıyor kvk da ama işçiliği bilmemeleri 2 sinin de ortak sorunu her ilde 1 şubesi var diye 200 tl fazla vermeye değmez

Oyla:

aportosman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Ben iki kere delta ile muhatap oldum. Ilkinde mi4 cihazimda üç günlükken ekranda logolar ve yazılar iz yaptı. 3-4 gün sonra arayıp arızayı tespit edemediklerini söylediler. Gittim arızayı teknisyene gosterdim. 1saat sonra saglam aldım. Ikincisi mi5s cihazim kamera odaklama bulanık çekme problemi vardi. Bazen de düzgün çekiyordu. Yine verdim. 9 gun sonra yapildi dediler almaya gittim. Ariza sürüyordu. Yine teknisyene gösterdim iki saat sonra cihazımı sağlam aldım. Özetle delta biraz peşinden koşturuyor. Mesela şuan da bir problem var ama sittin sene kabuldeki çalışanlara anlatamam biliyorum. Arizayi giderseler bile en az iki kere git gel yapicam ve 10-15 gun alacak. O yuzden geçici olarak bir mi cihaz ayarlamadan yollamicam. Özetle imkaniniz varsa cihazinizi kendiniz goturun deltaya. Bence İstanbul disinda iseniz de seçtiğiniz modelde varsa şansınız kvk opsiyonunu tercih edin.
İstanbul içerisindeyim deltaya yakınım mi5 cihazımı kendim götürdüm elden verdim hocam

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
İnanmıyana miui nin ses kaydını atarım 42 dk bekledim kimse açmadı kvk da gittim cihaz trslimi alan kadının şahsi özel numarasını aldım wp den haberleşiyoruz onu da herkes yapamaz :)
[doublepost=1509915054,1509914935][/doublepost]
İstanbul içerisindeyim deltaya yakınım mi5 cihazımı kendim götürdüm elden verdim hocam
Biraz şans verin deltaya xiaomi yi daha yeni yeni öğreniyorlar birde kvk yı düşünün onlar daha acemiler sedece xiaomi onarımını kvk ya veren cepport haşet ederler cihazı xiaomi onarımı konusunda bence delta daha mantıklı
[doublepost=1509915127][/doublepost]Sen yinede deltayla yaşadığın sorununu yazarmısın özel değil se

Oyla:

aportosman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
İnanmıyana miui nin ses kaydını atarım 42 dk bekledim kimse açmadı kvk da gittim cihaz trslimi alan kadının şahsi özel numarasını aldım wp den haberleşiyoruz onu da herkes yapamaz :)
[doublepost=1509915054,1509914935][/doublepost]
Biraz şans verin deltaya xiaomi yi daha yeni yeni öğreniyorlar birde kvk yı düşünün onlar daha acemiler sedece xiaomi onarımını kvk ya veren cepport haşet ederler cihazı xiaomi onarımı konusunda bence delta daha mantıklı
[doublepost=1509915127][/doublepost]Sen yinede deltayla yaşadığın sorununu yazarmısın özel değil se
Ana kart bozuldu cihaz açılmıyordu kendim götürdüm deltaya cihaz değişimi olucak deyip 1300 tl fiyat verdiler

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Ana kart bozuldu cihaz açılmıyordu kendim götürdüm deltaya cihaz değişimi olucak deyip 1300 tl fiyat verdiler
Peki onlarla hiç zıtlaşmadın mı ? En azından şikayetvar a yazmadın mı ? Yada arayıp ne yapmışımda bende suç bulup para istiyorsunuz demedin mi eğer buna sorun diyorsan kvk da muhattap olacak birini bile bulamıyorsun bunu da düşün dekta benim babamın oğlu değil savunmuyorum ama kvk da hem 200 tl fazla hem hrpsi birbirinden beter bunların .

Oyla:
Üst Alt