Yardım Kvk garantili Mi6

aportosman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Merhaba arkadaşlar bugün yarın mi6 almayı düşünüyorum bi önceki telefonum mi5 di cihazda problem yaşadım delta servise gönderdim rezil bi sonuçla karşılaştım bu yüzden kvk garantili cihaz cepport tan almayı düşünüyorum farkı varmıdır delta ile arasında? Güvenebilirmiyim?

kralcibildak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
10
Özel olmayacaksa delta'da ne gibi bir sonuçla karşılaştınız, ben de ilerleyen süreç için bilgi almak isterim bu konuda. Bütün servisler birbirinden berbat olsa da daha kurumsal bir yeri tercih etmek daha mantıklı.

Oyla:

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Merhabalar hocam KVK kendini kanıtlamış bir firmadır fakat internette KVK nin da çok iyi bir garanti firması olduğu söylenemez rezillikleri internette var tabiki hiç birisi on numara değil örnek vereyim Sakarya da Samsung servisinde çalıştım bazen rezaletlikler çıkabiliyor ama KVK ile delta ti karşılaştırdığımızda KVK tabiki ama ben migrostan delta garantili aldım firmanın kötü olmasının nedeni kullanıcılar hatayı düzgün yazıp göndermiyorlar firma o yüzden kötü gozukuyor misal bir örnek vereyim birisi yazmış delta servisi rezalet cihazım yapılmadan geri gönderilmiş yazmış yazdığı hata şöyle kendi yazıyor böyle gönderdim diye cihazın mi5 in şarjın çabuk bitme sorunu var ve bu sorun sarj soketinden kaynakli diyor yolluyor firma bunu test ediyor şarj soketini ve sorun yok geri yolluyorlar sonra delta kötü KVK nin da bu tür şikayetler var cihazın 20 gün iş gününü geçme gibi problemleri var her firmada var ama isterseniz KVK alın yada bulabilirseniz Evo garantili alın delta bence gereken işi hakkı ile yapıyor

Son düzenleme:
Oyla:

aportosman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim cihazımda anakart problemi oldu deltaya götürdüm 1300 tl cihaz değişim bedeli istediler

Oyla:

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Ben iki kere delta ile muhatap oldum. Ilkinde mi4 cihazimda üç günlükken ekranda logolar ve yazılar iz yaptı. 3-4 gün sonra arayıp arızayı tespit edemediklerini söylediler. Gittim arızayı teknisyene gosterdim. 1saat sonra saglam aldım. Ikincisi mi5s cihazim kamera odaklama bulanık çekme problemi vardi. Bazen de düzgün çekiyordu. Yine verdim. 9 gun sonra yapildi dediler almaya gittim. Ariza sürüyordu. Yine teknisyene gösterdim iki saat sonra cihazımı sağlam aldım. Özetle delta biraz peşinden koşturuyor. Mesela şuan da bir problem var ama sittin sene kabuldeki çalışanlara anlatamam biliyorum. Arizayi giderseler bile en az iki kere git gel yapicam ve 10-15 gun alacak. O yuzden geçici olarak bir mi cihaz ayarlamadan yollamicam. Özetle imkaniniz varsa cihazinizi kendiniz goturun deltaya. Bence İstanbul disinda iseniz de seçtiğiniz modelde varsa şansınız kvk opsiyonunu tercih edin.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Sana 2 firmayı da anlatayım bizzat yaşadım kararını ver kvk müşteri hzimetlerini ara 40 dk boyuna bsğlanamıyorsun delta öyle değil en fazla 5 dk ayrıca kvk ya kargoyla gönder 2 hafta bekletildi arayan olmafı tek bildiğim kargonun birisine teslim edildiği şikayetvarda şikayet oluşturdum allahtan şikayetten 5 gün sonra birisi arada deltada aynı günde mesaj geliyor kvk da garanti bitmesine 2 ay kala 2 ay kalmış garantiye gönderemessiniz dedi ulan o zman 24 ay garanti vermeyin dedim şikayet bildirdim sonra düzelttiler

Oyla:

aportosman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kvk biraz daha pahalıya denk geliyo tabi 200 tl gibi bi fark var delta ile kvk arasında değermi sizce?

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Ayrıca kvk daki ürünüm hala gelmedi delta daki ürünümün dokunmatiği çalışmıyordu ekranı bilerek bozdum (sorunun ekrandan olduğunu biliyordum ) değiştirsinler diye eranı değiştirdiler ve sorun kalmadı

Oyla:

aportosman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Cihazınızda darbe ve ya çizikler mevcutmuydu yada ufak ezilme gibi
Hayır hocam tertemiz cihazdı sıfır kutusundan çıkmış gibi
[doublepost=1509914798,1509914749][/doublepost]
Ayrıca kvk daki ürünüm hala gelmedi delta daki ürünümün dokunmatiği çalışmıyordu ekranı bilerek bozdum (sorunun ekrandan olduğunu biliyordum ) değiştirsinler diye eranı değiştirdiler ve sorun kalmadı
Delta almak daha m iyi diyorsunuz hocam 200 tl vermeye degmezmi

Oyla:
Üst Alt