Çözüldü Kvk Garanti Sorgulama İmei gözükmüyor

• Konbuyu başlatan enoes
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 16
  • Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
KVK sorgulama yerine imei altında form no yazıyor o ne
O siz cihazı teslim ettiğinizde tamir için size verilen formun numarası diye biliyorum. Çünkü daha önceki cihazımda kvk garantiliydi tamir için gönderdim ve ordan sorgulama yapıyordum. İmei yetiyordu form noya gerek olmadan. Ama arkadaşın dediği aradığı sorgu orası değil orası servisteki cihazı takip etmek için sadece.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
O siz cihazı teslim ettiğinizde tamir için size verilen formun numarası diye biliyorum. Çünkü daha önceki cihazımda kvk garantiliydi tamir için gönderdim ve ordan sorgulama yapıyordum. İmei yetiyordu form noya gerek olmadan. Ama arkadaşın dediği aradığı sorgu orası değil orası servisteki cihazı takip etmek için sadece.
Aldığım yerle konuştum KVK garanti çıkmıyor nasıl öğrenirim diye o da siz fatura ile yollayın onlar garantiye alır felan dedi belli ki evoya yollayacaklar

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
kvk dan sorgulama yapmayı nasıl beceriyorsunuz. İmei sorgulamaya giriyorum. Forum gönder seçeneği var sadece ona da basınca boş sayfa cıkıyor.
Kvk ya iletine girip bilgi alma için kvk ya mesaj yazıyorum. robot dogrulamaya basıyorum ve doğrulandı diyor. ama mesajı da göndermiyor.dogrulama hatası diyor. Bırakın servise telefon göndermeyi ne imei sorgulayabildim ne de iletişim kurabildim kvk ile.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
kvk dan sorgulama yapmayı nasıl beceriyorsunuz. İmei sorgulamaya giriyorum. Forum gönder seçeneği var sadece ona da basınca boş sayfa cıkıyor.
Kvk ya iletine girip bilgi alma için kvk ya mesaj yazıyorum. robot dogrulamaya basıyorum ve doğrulandı diyor. ama mesajı da göndermiyor.dogrulama hatası diyor. Bırakın servise telefon göndermeyi ne imei sorgulayabildim ne de iletişim kurabildim kvk ile.
kardeş konuyu baştan sona okumadan direk en sona yorum bırakıp gidiyor musunuz? bak senden bir önce atılan posta bakar mısın

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
IMEI Numarası ile KVK garantinizi kontrol etmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İşte bu eline sağlık bunu bi türlü bulamadım çok teşekkür ederim evet kvk teknik servis güvencesinde diyor konu çözülmüştür herkese teşekkür ederim :)

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
redmi 5 plus ı alalı 3 ay oldum. kvk sitesine ne zaman girsem sorgulama yapamadım.Bu kadar basit bir işlemi dahi forum forum arastırma yaparak bulmak garip bir durum. Evet yazmıssınız ama bu konuyu görenler için çözüm sunar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt