- Adım
- Yuşa
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MİUİ Global 10.2 | Kararlı
- Telefon Modeli
- Redmi Note 5
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalar bugün 2. el Redmi Note 5 satın aldım. telefonda ki İMEİ'yi e-devletten sorgulattığım zaman xperia x3 adına imalattan kaydedilmiş olarak gözüküyor ancak kutusunda ki İMEİ ile uyuşmuyor.
TELEFONDAKİ İMEİ :
KUTUDAKİ İMEİ:
Bu benim için ciddi bi sorun teşkil eder mi ? Telefonun kapanma ihtimali var mıdır ?
Kutudaki İMEİ'yi xiaominin sitesinde sorgulattığım zaman böyle bir ekran çıkıyor :
Sanırım telefonumun Global olmadığı yönünde bir yazı ancak telefonun sistem özelliklerine girdiğim zaman global yazıyor :
Lütfen yardımcı olun telefonuma güncelleme gelir mi herhangi bir sorun teşkil eder mi cihazı geri vermeli miyim ? aldığım telefon replika mıdır ? yardımlarınızı bekliyorum
TELEFONDAKİ İMEİ :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
KUTUDAKİ İMEİ:
Bu benim için ciddi bi sorun teşkil eder mi ? Telefonun kapanma ihtimali var mıdır ?
Kutudaki İMEİ'yi xiaominin sitesinde sorgulattığım zaman böyle bir ekran çıkıyor :
Sanırım telefonumun Global olmadığı yönünde bir yazı ancak telefonun sistem özelliklerine girdiğim zaman global yazıyor :
Lütfen yardımcı olun telefonuma güncelleme gelir mi herhangi bir sorun teşkil eder mi cihazı geri vermeli miyim ? aldığım telefon replika mıdır ? yardımlarınızı bekliyorum