Yardım Kutu dışında yazılı renk içindekinden fark sorunu

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
merhaba. 2 gün önce satıcısı MISTORE den XIAOMI Türkiye (EVOFONE) garantili mi 10T almıştım. siparişi COSMIC BLACK verdiğim telefon geldi ve kutu dışında COSMIC BLACK , IMEI den XIAOMI orijinallik sorgulama sitesinde de COSMIC BLACK çıkmakta. fakat kutu içinden çıkan telefon ay grisi, bildiğimiz gümüş gri. acaba sizce bu bir fabrikasyon hatası mı yoksa IMEI klonlanmış bir telefon mu.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Sizin cihazınız galiba Lunar Silver gelmiş. Aldığınız yer ile iletişime geçin hocam.

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin cihazınız galiba Lunar Silver gelmiş. Aldığınız yer ile iletişime geçin hocam.
aldığım yer bizde sorun yok diyor. imei den benim yaptığım gibi xiaomi sitesinden sorguluyor. sizce bu sorun mu iade etmelimiyim

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Benim Casper Via A3 plus cihazım vardı sipariş ettiğim beyazdı siyah geldi.Sonra cihazda problem çıktı para iadesi yaptılar.Sorun çıkacağını sanmıyorum bootloader kilidiyle felan uğraşmayın nede olsa onlarda her işlem gözüküyor

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
aldığım yer bizde sorun yok diyor. imei den benim yaptığım gibi xiaomi sitesinden sorguluyor. sizce bu sorun mu iade etmelimiyim
Sonuçta istediğiniz renk gelmemiş hocam yazılımsal olarak bir arıza yok ve sorun teşkil etmez ise o şekilde kullanabilirsiniz

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Telefondaki IMEI ile kutudaki uyuşuyorsa sıkıntı yok. Eğer uyuşmuyorsa sıkıntı büyük hocam :) Ama her halükarda iade hakkınız mevcut.

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefondaki IMEI ile kutudaki uyuşuyorsa sıkıntı yok. Eğer uyuşmuyorsa sıkıntı büyük hocam :) Ama her halükarda iade hakkınız mevcut.
imei uyuşuyor bunda hiçbir sıkıntı yok hocam. ama dediğim gibi sadece renkler tutmuyor. iadede her türlü sorun çıkartılar , yok kutu açıldı, yok sim kart takıldı vs.. ben çok talihsiz biriyim pintiliğimden olsa gerek, 1 ayda 3 telefon (redmi note 8 pro) aldım (biri kullanılmış çıktı jelatini dahi açılmamış olmasına rağmen, diğeri klonlu, üçüncüsü meşhur tianma panel sebepli hepsinide tüketici hekem heyeti kararı ile iade ettim ama 6 ay bekledim. korkum 1 hafta sonra endonezya rom atıcam, ya imei aynı modelin siyah olanı ise o zaman sıkıntı kaçınılmaz. en iyisi firmadan yazdığım soruna cevap vermelerini beklemek.

Üst Alt