Sohbet Kuryenet müşteri hizmetleri

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Kuryenet müşteri hizmetleri arıyorum 444 9393 . Otomatik mesaj veriyor hep kapanıyor kartım geldi adreste yoktum ... Nasıl ulaşacam bunlara

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Kuryenet müşteri hizmetleri arıyorum 444 9393 . Otomatik mesaj veriyor hep kapanıyor kartım geldi adreste yoktum ... Nasıl ulaşacam bunlara
Mesai saatleri içinde ararsanız daha uygun olur zannımca hocam

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesai saatleri içinde ararsanız daha uygun olur zannımca hocam
Hocam aradığım zaman takip no gir diyor tek giriyorum nerde olduğunu diyip şak kapanıyor... İnsanla konuşamadım hiç hep sesli mesaj

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Hiç uğraşmayın kurye net zaten başlı başına sorun. Arayin bankanizi karti size yakın hangi şube varsa oraya yönlendirin. Şubeden alin kafaniz rahat etsin.

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Hiç uğraşmayın kurye net zaten başlı başına sorun. Arayin bankanizi karti size yakın hangi şube varsa oraya yönlendirin. Şubeden alin kafaniz rahat etsin.
Hocam kardeşime tosla kart almıştım...

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Hocam kardeşime tosla kart almıştım...
Teknosanin ön ödemeli karti galiba bu. Ben Teknosa ile görüşün derim magza varsa yakininizda belki teknosa magazaya yonlendirir. Sistem üzerinden bu işlemi yapabilirler belki. Ben banka kartlari için şunu soyleye bilirim ve hep yapıyorum. Kurye net evde olduğum halde eve gelmeyip geldik bulamadik diye sistemlerine not düşüyor. Halbuki ne gelen oluyordu ne giden. Artık akillandim. Kart yola çıkınca arıyorum bankayi şu şubeye yönlendirin diyorum. Onlar sistem üzerinden hallediyor kurye net e bilgi veriyor ve kart subeye gidiyor. Subeden alıyorum. Kurye netin ayaklariyla ugrasmiyorum. Sizinki farklı bir kart sistemi ama teknosayi arayin bi sansinizi deneyin derim.

ozer05

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
23
Hocam Apple'dan bir faturam vardı inanın 2-3 gün bekledim. Aradım yarın gözüküyor dediler ve kimse bu adamların oturduğum şehirde şirketinin nerede olduğunu bilmiyor sır gibi saklıyorlar... Cidden saçma güvenemedim ama sağ salim ulaştı elime.

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Teknosanin ön ödemeli karti galiba bu. Ben Teknosa ile görüşün derim magza varsa yakininizda belki teknosa magazaya yonlendirir. Sistem üzerinden bu işlemi yapabilirler belki. Ben banka kartlari için şunu soyleye bilirim ve hep yapıyorum. Kurye net evde olduğum halde eve gelmeyip geldik bulamadik diye sistemlerine not düşüyor. Halbuki ne gelen oluyordu ne giden. Artık akillandim. Kart yola çıkınca arıyorum bankayi şu şubeye yönlendirin diyorum. Onlar sistem üzerinden hallediyor kurye net e bilgi veriyor ve kart subeye gidiyor. Subeden alıyorum. Kurye netin ayaklariyla ugrasmiyorum. Sizinki farklı bir kart sistemi ama teknosayi arayin bi sansinizi deneyin derim.
Hocam Akbank kartı ve yarın tosla müşteri hizmetlerini ariyacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Apple'dan bir faturam vardı inanın 2-3 gün bekledim. Aradım yarın gözüküyor dediler ve kimse bu adamların oturduğum şehirde şirketinin nerede olduğunu bilmiyor sır gibi saklıyorlar... Cidden saçma güvenemedim ama sağ salim ulaştı elime.
Hocam gerçekten öyle Ankara'da bile şubesini bulamadım

Üst Alt