rica ederim fakat şuan indirilemiyor galiba. Farklı siteye yüklüyorum şuan.Hocam teşekkür ederim tekrar elinize sağlık.
Farkındayım hocam, neden bu hatayı veriyor bilmiyorum. Çözümü vardı da hatırlayamadım şuan.'Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.' bu yazıyor hocam indirilmiştir oturumun açık oldugu halde
Hocam Razer ve Pulse görünümü ve simgeleri olunca gercekten EU olduğunu unutmuşum ben Razerde saniyordum kendimi. Uyandirdiniz beni.EU dan kastı bu rom, yani şuan sende yüklü olan.
Rom - MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama
ÖNEMLİ : Rom sadece Joyeuse cihazlar içindir. Önceki paylaştığım KURTOGLU- Razer versiyonlarıyla benzerdir. Ama aynı değildir. Benzer içeriklere sahip çünkü önceki versiyonlar çok sevildiği için, aynı içerikleri ekleyerek romu düzenledim. Çok daha fazla özelleştirme ve içerik yer almaktadır ve...forum.miuiturkiye.net
Çünkü EU nun sadece güvenlik güncelleştirmesini, Firmware dosyalarını, bazı gerekli olan içeriklerini vs. almıştım. Tasarım Razer, içerik EU, Pulse ve bazı beğendiğim ekstra şeyler falan var. Ortaya karışık oldu bayağı ama sonuç çok güzel oldu.Hocam Razer ve Pulse görünümü ve simgeleri olunca gercekten EU olduğunu unutmuşum ben Razerde saniyordum kendimi. Uyandirdiniz beni.
poco x3 için test edecek cihazım olmadığı için içerik üretmem biraz zor maalesef. Bu romlar sadece joyeuse özel olarak tasarlanmaktadır.Hocam Poco X3 icinde bekliyoruz ozaman poco da deneyımledım ısınma vs yaptı kurulumda oyunlarda ayrıca pılı baya bır sömürdü gresshan
mega da da kota var indirme sorunları yaşıyor herkes, mecburen burayı tercih etme durumunda kaldım.Hocam mediafire yavaş indiriyor bende nedense. Megaya falan yüklesen daha iyi olur yada başka sitelerde olabilir