- Adım
- ERAY
- Cihazım
- MI 8 SE
- Konular
- 5
dolby atmos ve digital plus ses seviyesini yükseltmek için, viper sesi iyileştiriyor.Hocam ses modüllerinden hangisi en iyisi sizce?
dolby atmos ve digital plus ses seviyesini yükseltmek için, viper sesi iyileştiriyor.Hocam ses modüllerinden hangisi en iyisi sizce?
Hocam cihaziniz nedirHocam ses modüllerinden hangisi en iyisi sizce?
Note 8 hocam.Hocam cihaziniz nedir
Hocam rnote 7 cihazımda şu zamana kadar dtsx ultra, dts hpx, Dolby digital, moto Dolby, dolby atmos, viper irs dosyali ama kulağa en tatlı ve tahrip etmeyen dolby atmos miui romlarda genellikle kullanılmıyor diye biliyorum aosp tabanli romlarda razer dolby modülünü deneyebilirsiniz tavsiye ederimNote 8 hocam.
Nereden bulabilirim hocam? Google'a yazdım da bir şey çıkmadı (Razer Dolby).Hocam rnote 7 cihazımda şu zamana kadar dtsx ultra, dts hpx, Dolby digital, moto Dolby, dolby atmos, viper irs dosyali ama kulağa en tatlı ve tahrip etmeyen dolby atmos miui romlarda genellikle kullanılmıyor diye biliyorum aosp tabanli romlarda razer dolby modülünü deneyebilirsiniz tavsiye ederim
Hocam telegramdan yazin @ HasqiNereden bulabilirim hocam? Google'a yazdım da bir şey çıkmadı (Razer Dolby).