Yardım Kullandığınız romlar

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
Merhaba ben cihazı yeni aldım direnç tek sim kayıtlı ve fake rom yüklü. Geçenlerde telefona mesaj geldi klon yakalanmış kapanacakmış. Bende bl kilidi açma başvurusu yaptım madem imei gitti çift sim kaydettirip twrp kurup istediğim bir roma geçeyim.
Fakat foruma bir girdim kimse rom konusu açmamış birkaç soruma cevap ve rom önerisi bekliyorum sizden :)
1-fake rom sıkıntılı mıdır akıcılığı özellikleri vs epey memnunum aslında 6saat civarı ekran süresi veriyor
2-yapılacak işlemlerden sonra twrp den sıfırlama ve rom kurmada sıkıntı yasamycaz ama resmi bir romu fastboot ile flaslarsak sonuç ne olacak? (mi9t de sıkıntı olmuyordu)
3-en önemlisi bu aslında şarj ve akıcılik bakımından miui mi hyperOS mu ve bu romlari nereden indiriyoruz? Önerdiğiniz romlari linkleri ile paylaşırsanız çok sevinirim.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 14T
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
20
Fake ROM güncelleme almaz, çoğu özellik devredışı kalır. Cihazı tam performanslı kullanamazsınız. Bence en sağlıklısı TWRP yükledikten sonra aşağıdaki konudan, Recovery ROM bağlantısı üzerinden Global sürüme geçiş yapabilirsiniz.

Cihazınıza ait IMEI repair işlemleride aşağıdaki gibidir.
Xiaomi 13 UltraishtarSnapdragon 8 Gen 2Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme yapabilirsiniz numaralar silinmez, Format işleminin sadece TWRP üzerinden yapılması tavsiye edilir

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fake ROM güncelleme almaz, çoğu özellik devredışı kalır. Cihazı tam performanslı kullanamazsınız. Bence en sağlıklısı TWRP yükledikten sonra aşağıdaki konudan, Recovery ROM bağlantısı üzerinden Global sürüme geçiş yapabilirsiniz.

Cihazınıza ait IMEI repair işlemleride aşağıdaki gibidir.
Xiaomi 13 UltraishtarSnapdragon 8 Gen 2Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme yapabilirsiniz numaralar silinmez, Format işleminin sadece TWRP üzerinden yapılması tavsiye edilir
Cevabınızı için teşekkür ederim. Sanırım global romda da Google nin arama ve mesajlar uygulaması var. Yıllardır mi kullanıcısı olarak pek sevemedim

Bir çok kişiden bu rom hakkında güzel yorumalr okudum, guncellikten ziyada stabil uzun süre format rom değiştirme vs ugrastirmayacak bir rom bulmak. Yaşlandık artık haftada bir rom değiştirme isleri uzak bana :) bu rom hakkında deneyiminiz var mi?

yakamoz01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguz
Cihazım
mi box
Konular
1

bu romu kullandım, sarj gece yüzde 100 den sabah 8 9 da yüzde 80 e indi. global rom yükledim o da yüzde 100 den yüzde 90 a indi. şuan istemeyerek global i kullanıyorum. miui 14 e dönesim de yok cihazım çift sim kart direnç kayıtlı

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2
H

bu romu kullandım, sarj gece yüzde 100 den sabah 8 9 da yüzde 80 e indi. global rom yükledim o da yüzde 100 den yüzde 90 a indi. şuan istemeyerek global i kullanıyorum. miui 14 e dönesim de yok cihazım çift sim kart direnç kayıtlısimdili
Uzun soluklu bir rom arıyorum oda sanırım miui14 te hyperOS biraz şarj konusunda üzüyor gibi.

yakamoz01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguz
Cihazım
mi box
Konular
1
bugün taiwan a geçtim. sarj daha iyi gibi.

ErdincFE

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdinc
Cihazım
Mi13Ultra
Konular
2

yakamoz01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguz
Cihazım
mi box
Konular
1
3 gündür taiwan romundayım. gece wifi mobil senkron konum nfc her şey kapalı, yüzde 100 şarj ile bırakıyorum, sabah yüzde 84 sarja inmiş oluyor. ekran kapalı durumda 8 saatte yüzde 16 gidiyor. bu sorunu çözemedim bir türlü.

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Şarjın tükenmesi arka plan uygulamların çokluğu bunları internet yemeleri kendilerini güncellemeleri yine aynı şekilde cihazın güncellemelerinin, play storenin oto güncellemesi derken bir çok şey buna sebep olabilir.
Siz gece yatarken cihazı pil tasarrufuna alıp uyuyun.

yakamoz01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguz
Cihazım
mi box
Konular
1
miui 14 e geri döneceğim. hyperos benim için pişmanlık maalesef.

Üst Alt