Mod Kullandığınız Magisk modülleri neler?

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
63
@VHOLDYhocam Var ama bu seçenek şarjı kesmiyor yavaşlatıyor 100 olmadan çıkarmam icin, ben root ile mümkün mü onu merak ettim direkt gücü kessin istiyorum 80e gelince
Bulursam yollarım hocam

Dexter7.7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Memati
Cihazım
13t pro
Konular
4
Bulursam yollarım hocam
Hocam , thermal ayarlama için modül yapan kişi veya LineageOS için bozuk thermal onarımında yardım edecek veya LineageOSda thermal ayarı yapan modül önerirmisiniz?
Cihaz 13t pro, LineageOS 22.2 sürüm birkaç gün önce sunuldu. K60ultra için ama sadece lens farklı camfix modülünü rom'a ekledim, litegapp modülünüde ekledim şuan thermal kaldı antutu testinde 49 derece gibi yüksek bir değere çıktı thermal düzeltip konu açıp paylaşacağım olursa tabi

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
63
Hocam , thermal ayarlama için modül yapan kişi veya LineageOS için bozuk thermal onarımında yardım edecek veya LineageOSda thermal ayarı yapan modül önerirmisiniz?
Cihaz 13t pro, LineageOS 22.2 sürüm birkaç gün önce sunuldu. K60ultra için ama sadece lens farklı camfix modülünü rom'a ekledim, litegapp modülünüde ekledim şuan thermal kaldı antutu testinde 49 derece gibi yüksek bir değere çıktı thermal düzeltip konu açıp paylaşacağım olursa tabi
Hocam LinegeageOS kullanan üyelerin bu soruyu cevaplaması sizin için daha iyi olucaktır hocam, çünkü custom rom kullanmıyorum.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
22
Konuyla alakasız olacak ama bende şarj 80e geldiğinde şarj olmayı bıraksın istiyorum önceki konulardan görmüştüm galiba böyle bir şey mümkün nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı acaba ?

[Optional] run acc pause_capacity resume_capacity (default 75 70) to set the battery levels at which charging should pause and resume, respectively.

Bu işini görür hocam
run acc 80 75
Bu komutu girersen 80'e kadar şarj olur şarjı keser. Eğer pil 75'e düşerse tekrar şarja başlar

Sefadumann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12

Bu işini görür hocam
run acc 80 75
Bu komutu girersen 80'e kadar şarj olur şarjı keser. Eğer pil 75'e düşerse tekrar şarja başlar
Hocam nasıl kurucağıma dair hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
63
indirebilirsiniz. Assets yazan yerden açıklamışlar hocam okuyarak yapabilirsiniz.
Hocam nasıl kurucağıma dair hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz

Sefadumann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
indirebilirsiniz. Assets yazan yerden açıklamışlar hocam okuyarak yapabilirsiniz.
hocam ne ingilizcesini anladım ne türkçesini modülü kurdum nasıl ektif edeceğim beceremedim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-08-26-21-26-23-426_com.mi.android.globallauncher.jpg
    Screenshot_2025-08-26-21-26-23-426_com.mi.android.globallauncher.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 8

Sefadumann

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Poco X6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
VHOLDY Lucas.Rintaro Hocalarım teşekkür ederim biraz düşündüm kafama yatmadı elimde 15w adaptör var şarjı fullememek istemediğim zaman onu kullanacağım.

Üst Alt