Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 169K

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3
Batarya kullanım suresinde ölçüm sorunu genelde tüm aosplerde var galiba

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3
Doğru ölçüm yapabilmek için MIUI servislerini entegre etmek gerekiyormuş. Ancak bu servisleri yüklemek, AOSP mantığına ters düşüyor

cakmaktas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
1
Doğru ölçüm yapabilmek için MIUI servislerini entegre etmek gerekiyormuş. Ancak bu servisleri yüklemek, AOSP mantığına ters düşüyor
Miui core vardı magisk modülü o mu ? Bence gapps'ta aosp mantığına ters düşüyor gappsız kullanmayı denedim şifreler sıkıntı oldu

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23
Miui core vardı magisk modülü o mu ? Bence gapps'ta aosp mantığına ters düşüyor gappsız kullanmayı denedim şifreler sıkıntı oldu
Miui core modülünü yükleyince TEB Bankası cihazı rootlu görüyor. Belki diğerlerinde de sorun yaşanabilir.

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3
Kardeşim cihaz modelini. Bilmiyorum ama gaps olmadan kullanmak için iki seçenek var biri microg kurmak bu seçenekte çoğu sevişler erisemiyorsunuz veya graphene OS app store kurmak orada gms yani gaps kurabiliyorsun o magzadaki gms sandbox çalışıyor yani sisteme entegre değil ve google verilerine ulasamiyor tüm servisleri normal sekilde çalışıyor modül hakkında bilgim yok maalesef root uygulamalar tarafından algilanmamasi için karnelsu veya karnelsu next yada sukisuultra magisk anlaşılmaması için daha çok cababgerekiyor magisk stabil değil ben kullanmıyor um ve onermiyorum ben karmaşık root işlerim yok sadece appmanager için gerekli root karnnel su yetiyor daha karmaşık isler için kernelsu next yada sukisu ultra hicbir şekilde anlaşılmıyor bu iki yöntemle root yaparsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer konudaki cihazı kullanıyor isen voltage OS ile graphene OS sandbox gms kurabiliyorsun apmanager ile izleyicileri ve açık bağlantıları engellersin voltageos çok temiz bi ROM inceleyin bi isterseniz

Son düzenleme:

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3
Sunuda belirtmeliyim grapheneos app store deki gms her aosp ye yuklenmiyor bilginiz olsun cihaz kurulabiliyorsa mağazada gözüküyor eğer mağazada gms goremiyorsaniz yuklenmiyor demektir

cakmaktas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
1
Öneriniz için teşekkür ederim 1 haftadır infinity x kullanıyorum rom değiştirmeye çok üşeniyorum açıkçası 100gb veri var ama değişiklik yapıcak olursam deniycem bu romu 👍🏻

hala batarya istatistiklerinde sorun yaşıyorum gsam gibi 3. Parti uygulamalar da çok sallamasyon rakamlar veriyor hangi uygulamanın pili öldürdüğünü bulamıyorum

Note 10 pro kullanıyorum evet

slymnguner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
süleyman
Cihazım
poco x6 pro
Konular
3
Root ile AppManager en doğru veriyi veriyor ama 1 şarjda ne kadar ekran süresi aldığını göstemiyor; sadece günlük kullanım istatistiklerini gösteriyor.

cakmaktas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
1
Bu arada sweet kullanıyorum evet
Root ile AppManager en doğru veriyi veriyor ama 1 şarjda ne kadar ekran süresi aldığını göstemiyor; sadece günlük kullanım istatistiklerini gösteriyor.
Uygulamanın linkini paylasabilirmisiniz

Üst Alt