Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 156K

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
redmi note 13 pro 5g aldım 5500e hocalarım. gayet güzel telefonmuş. terteniz. kaydı yok ama hat 8 . aya kadar açık. :) uzerınde hyper 1.0.4 mü ne var. forumları arastırdım fake rom vs deniliyorda gayet hızlı.. neyse bakalım ne olacak :)
Bedavaya almışsınız nerden aldınız ?

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
hocam hızlı olur elbet ama, hem kayıtsız hem de fake rom var diyorsunuz bl de kapalıysa pek uğraştırır sizi
O paraya o özelliklerde tablet yok fiyatlar çok çıldırdı maalesef :( bende cihaz yenilemeyi düşündüm ve düşündüğüm gibi vazgeçtim

O cihaz garantilisi 20k 5.500 e denk gelip almak büyük şans

cakmaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
S3
Konular
0
Aosp romlarda batarya kullanımı hep boş batarya kullanımını ve ekran süresini göremiyorum sizde durum nasıl

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
Sarı siteye nasıl güvenip aldın hocam helal valla :D Dolandırıcılar cirit atıyor orada
Elden aldim hocam:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paraya o özelliklerde tablet yok fiyatlar çok çıldırdı maalesef :( bende cihaz yenilemeyi düşündüm ve düşündüğüm gibi vazgeçtim

O cihaz garantilisi 20k 5.500 e denk gelip almak büyük şans
Hocam , forumdaki bir arkadasin baska bir model icin verdigi rehberi baz alarak miasistan li bi programla romu guncelledim, suan en son rom yuklu, global yukledim hemde mifirmden indirip, bl kapali olmasina ragmen guncelledim, ayrica cihazin hatti qcik suan, ve 8 aya kadarda kullanabiliyorum:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam hızlı olur elbet ama, hem kayıtsız hem de fake rom var diyorsunuz bl de kapalıysa pek uğraştırır sizi
Hocam , forumdaki bir arkadasin baska bir model icin verdigi rehberi baz alarak miasistan li bi programla romu guncelledim, suan en son rom yuklu, global yukledim hemde mifirmden indirip, bl kapali olmasina ragmen guncelledim, ayrica cihazin hatti qcik suan, ve 8 aya kadarda kullanabiliyorum:)

seyfionder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
1
hocam 1.017 ye güncellemiştim romu, şimdi os2.0.205 ye güncelliyorum :) program saolsun bl kilitli ama bir program sayesınde cözdüm olayı :)

rom bu fake den çıktı sanırım ne dersiniz :) belkide yanlış yönlendirdiler . fake olsa güncelleyebilir miydim acaba :) telden güncellemiyor. extra program ve yazılım şart tabi :)

OS2.0.205.0.VNRMIXM
File name
garnet_global-ota_full-OS2.0.205.0.VNRMIXM-user-15.0-8910d742f2.zip
Android version
15.0

Üst Alt