- Adım
- mustafa
- Cihazım
- note 7
- Konular
- 1
Arkadaşlar selam aleyküm güzel bir launcher önere bilirmisin herşeyi değiştirebilen
MicrosoftArkadaşlar selam aleyküm güzel bir launcher önere bilirmisin herşeyi değiştirebilen
bende de durum bu şekilde, 7.5 saatin 50dk kadarı wild rift gerisi günlük kullanım.Hocam 2024 Ağustos ayında 600 liraya Real Power batarya alıp değiştirdim benŞu an 6 saat SOT veriyor. Telefonu değiştirene kadar işimi görür
Şarj uzun gitsin istiyorsan kesinlikle AOSP rom kullanmalısın. Kernel çok fark etmiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hangi rom bu ?bende de durum bu şekilde, 7.5 saatin 50dk kadarı wild rift gerisi günlük kullanım.
lucas hocamla batarya sagligimiz ayni, kullanımdan fark ediyor onda bluetooth hep açık vs.
Hocam extra bir özelliği yok sadece dil ekliyorHocam bu modülün charlios dil paketinden farkı varmı acaba? Ona göre onu kaldırıp bunu kullanayım
Hocam smart launcher kullanabilirsin extra bazi özellikleri var ben sevdiğim için satın almıştım eğer siz ücretsiz kullanmak isterseniz googledan pro apk sını bulmaniz lazim benim en beğendiğim özellik uygulama açılış animasyonu samsungun uygulama açılış animasyonuna benziyor ve uygulamalar stock launchere göre daha hızlı açılıyor.Arkadaşlar selam aleyküm güzel bir launcher önere bilirmisin herşeyi değiştirebilen
project nusantara a13hangi rom bu ?
Link gönder yarın bakayımproject nusantara a13
Senin pil kullanımı bayağı iyi hocam. Dediğin gibi bende çift sim var, Bluetooth hep açık vs. Bunlar biraz etki ediyordur. Bir de benim pil orijinal değilbende de durum bu şekilde, 7.5 saatin 50dk kadarı wild rift gerisi günlük kullanım.
lucas hocamla batarya sagligimiz ayni, kullanımdan fark ediyor onda bluetooth hep açık vs.