Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 86K

hasanjack504

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
note 7
Konular
1
Arkadaşlar selam aleyküm güzel bir launcher önere bilirmisin herşeyi değiştirebilen

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
90
MegaOS veya AiterOS kullananlar var mı ? Bu ara hyperos romlarını çok paylaşır oldu. Cihaz scarlette sapıtıyor bir süre sonra rom lazım

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Hocam 2024 Ağustos ayında 600 liraya Real Power batarya alıp değiştirdim ben :) Şu an 6 saat SOT veriyor. Telefonu değiştirene kadar işimi görür :)
Şarj uzun gitsin istiyorsan kesinlikle AOSP rom kullanmalısın. Kernel çok fark etmiyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bende de durum bu şekilde, 7.5 saatin 50dk kadarı wild rift gerisi günlük kullanım.
lucas hocamla batarya sagligimiz ayni, kullanımdan fark ediyor onda bluetooth hep açık vs.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250413-011303_NusantaraLauncher.png
    Screenshot_20250413-011303_NusantaraLauncher.png
    140,4 KB · Görüntüleme: 8

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Hocam bu modülün charlios dil paketinden farkı varmı acaba? Ona göre onu kaldırıp bunu kullanayım
Hocam extra bir özelliği yok sadece dil ekliyor

Arkadaşlar selam aleyküm güzel bir launcher önere bilirmisin herşeyi değiştirebilen
Hocam smart launcher kullanabilirsin extra bazi özellikleri var ben sevdiğim için satın almıştım eğer siz ücretsiz kullanmak isterseniz googledan pro apk sını bulmaniz lazim benim en beğendiğim özellik uygulama açılış animasyonu samsungun uygulama açılış animasyonuna benziyor ve uygulamalar stock launchere göre daha hızlı açılıyor.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
bende de durum bu şekilde, 7.5 saatin 50dk kadarı wild rift gerisi günlük kullanım.
lucas hocamla batarya sagligimiz ayni, kullanımdan fark ediyor onda bluetooth hep açık vs.
Senin pil kullanımı bayağı iyi hocam. Dediğin gibi bende çift sim var, Bluetooth hep açık vs. Bunlar biraz etki ediyordur. Bir de benim pil orijinal değil :D

Üst Alt