- Adım
- Haha
- Cihazım
- H
- Konular
- 4
Miuimix takılan bir rommu hocam, Scarlett gibi yağ mi? TesekkurlerKendi karneli ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miuimix
Miuimix takılan bir rommu hocam, Scarlett gibi yağ mi? TesekkurlerKendi karneli ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miuimix
Çok uzun zamandır kullanıyorum takılma falan hiç olmadı. Ben gayet memnunum denemeden bilemezsin tabi kiMiuimix takılan bir rommu hocam, Scarlett gibi yağ mi? Tesekkurler
Scarlett denediniz mi hocam 2 si. Arasında kalsanız hangisi diyicem size. Ona göre indircem tesekkurlerÇok uzun zamandır kullanıyorum takılma falan hiç olmadı. Ben gayet memnunum denemeden bilemezsin tabi ki
devuploads.com/1etiiseaflknScarlett v4 telegram kanalından baktım ancak link kırık gibi birkaç tarayıcıdan indirmeye çalıştım inmedi ben mi indiremedim çözemedim henüz
Scarlett denediniz mi hocam 2 si. Arasında kalsanız hangisi diyicem size. Ona göre indircem tesekkurler
Bekliyor olacağımScarlet v4 kurdum bugün. Bundan önce muimix teydim. Bir iki gün kullanıp size farkları söyleyeyim
Herşeyi denedim yok hocam bende anlayamadımdevuploads.com/1etiiseaflkn
Link sağlam hocam. Reklam engelleyici varsa kapatın yoksa izin vermiyor.
Ben Scarlett romda son zamanlarda yer yer kasılmalar yaşamaya başladım. Aghisna kernel yüklemiştim acaba ondan mı diye tekrar romu wipe yapmadan yükleyip elektro kernele geçtim ama aynı.Scarlet v4 denedim. Miumix diyorum kesinlikle.
Ben Scarlett romda son zamanlarda yer yer kasılmalar yaşamaya başladım. Aghisna kernel yüklemiştim acaba ondan mı diye tekrar romu wipe yapmadan yükleyip elektro kernele geçtim ama aynı.
Belki benim kullandığım modellerden kaynaklıdır bilemiyorum ama 5K rom kullanırken böyle sorun yaşamamıştım.
Sanırım hafta sonu rom değiştirme serüveni beni bekliyor![]()