- Adım
- S.P.A.W.N
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 4
Scarlett gibimidir lucas ,(Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Scarlett gibimidir lucas ,(Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Denemedim diye hatırlıyorum hocam, tam da hatırlayamadım gerçiScarlett gibimidir lucas ,(
İnsirdim musait bir zmn denerim umarimDenemedim diye hatırlıyorum hocam, tam da hatırlayamadım gerçi
Yorumlarını bekliyoruz hocamİnsirdim musait bir zmn denerim umarim
Yorumlarını bekliyoruz hocam
lucas romu kurdum, rom gerçekten hızlı scarlett tadında kesinlikle öneriyorum
fakat bir sorunum var , playstore giriş yapamıyorum kimliğinizi doğrulayın sorunu çıkıyor, bildirim vs de gelmiyor anlayamadım..
Beğenmene sevindim hocam. Canımız rom denemek isterse ilk sırada bulunsunlucas romu kurdum, rom gerçekten hızlı scarlett tadında kesinlikle öneriyorum
fakat bir sorunum var , playstore giriş yapamıyorum kimliğinizi doğrulayın sorunu çıkıyor, bildirim vs de gelmiyor anlayamadım..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
edit playstore düzelttim. rom cok iyi öneriyorum tekrar
Bildirim sorununu hallettiniz mi peki?lucas romu kurdum, rom gerçekten hızlı scarlett tadında kesinlikle öneriyorum
edit playstore düzelttim. rom cok iyi öneriyorum tekrar
Verileri sildim güncellemeyi kaldırdım düzeldi direk girdi hocamBildirim sorununu hallettiniz mi peki?
Beğenmene sevindim hocam. Canımız rom denemek isterse ilk sırada bulunsun
Özelleştirme var mı romda? Bir de ekran görüntüsü filan ekleyebilirsen süper olur
Romun videosu var mı acabaVerileri sildim güncellemeyi kaldırdım düzeldi direk girdi hocam
Rom gayet hızlı hocam foxv4 denedim kasiyordu biraz. Buna geçtim leica dahi mevcut gayet iyi
.
Romun videosu var mı acaba