- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 17
Evet hocam denemiştim ama memnun kalmamıştım sankiFox ox müdür nedir onu hiç denedinmi hocam sen
Evet hocam denemiştim ama memnun kalmamıştım sankiFox ox müdür nedir onu hiç denedinmi hocam sen
kurdugumdan beri sadece scrolling lag olayı biraz can sıkmıştı, strix ile o da çözüldü. şu an yağ gibi akıyor hocam rom.suana kadar memnun musunuz akıcılıktan romun çeşitliliğinden vs.
strix nedir acaba hocam? Magisk modülü olduğunu düşünmüştüm ama sanırım değilmişkurdugumdan beri sadece scrolling lag olayı biraz can sıkmıştı, strix ile o da çözüldü. şu an yağ gibi akıyor hocam rom.
Ekran süren ne kadarKürkçü dükkanı misali
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ortalama 4-5 saat arası değişiyor. (Pil sağlığı %64)Ekran süren ne kadar
Pil sağlığına nerden bakabilirim?Ortalama 4-5 saat arası değişiyor. (Pil sağlığı %64)
AOSP romlarda direkt yazıyordu ama MIUI romlarda nasıl bakılıyor bilmiyorum. Belki Accu Battery uygulaması gösterirPil sağlığına nerden bakabilirim?
Benim niye çabuk iniyor bu sarj rom + kernel de aynı 4 saati göremem heralde ekran süresi olarak ve oyunsuz bu değerScarlett v4 + strix kernel ile kullaniyorum ilk defa dün bu saatlerde fulledim, gorselde de görülüyor tüm detaylar. 24 saatlik sürede 5 saat 13 dakika ekran, %10 kalan şarj. Kullanim listesinde görüldüğü uzere oyunlar da dahil bu süreye. Cok uzun zamandir fulleyip böyle bir deger ölçümü yapmiyordum, o yuzden bu kombinasyon disinda bir şeyle kiyaslama yapamayacağım ancak fikir olsun diye yuklemek istedim.