- Adım
- S.P.A.W.N
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 4
Bu konuda mevcut biraz geriye dönün hocam varHocam Scarlette ve 4.1 in SS 'leri vs var mı linkleri kanalı falan ?
Bu konuda mevcut biraz geriye dönün hocam varHocam Scarlette ve 4.1 in SS 'leri vs var mı linkleri kanalı falan ?
Hepsi port hocam Devamı olarak algıladım benO başka hocam , 4.1 in devamı değil. Port yazıyor.
Hepsi port hocam Devamı olarak algıladım ben
v4.1 in üstüne de 4 sürüm gelmiş
hayır official olan sürüm kurulu hocam, her perşembe düzenli ota güncellemesi alır. los çok sade bir rom hiç özelleştirme mevcut değil, crdroid sizi sarmadıysa los daha sıkıcı gelir.Hocam güzel yorumunuz için teşekkürler , Los unofficial olanmi. Geçen croid kurdum gram zevk alamadım maalesef..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçen hyper4.1 di galiba onu kurmuştum ses harikaydı telefonun. Şarjda öyle.. adam şahane yapmıştı romu.. scarletteyim kaşıntı tuttu
HyperOS-ZenithX_v3-01082024HyperOs ları deniyorum 1_2 denedim kasıyordu, tms4.1 e geçtim mis gibi. Scarlett baydı)
trms eu olanı merak ediyorum denemedim hocam.. diğerini duymadım..HyperOS-ZenithX_v3-01082024
trms-hyper-eu-rolling-20240804-sweet
Bu iki romu denedin mi hocam?
Buyur hocamtrms eu olanı merak ediyorum denemedim hocam.. diğerini duymadım..
ayrıca
hocam ben senin romuda denemek istyorum go plusu
Kewl 3.6.2-12 recovery ile yükleyin. bunu yazmıssınya fox la yuklesem ne olur. ayrıca dediğin twrp linki mevcutmu