- Adım
- serkan
- Cihazım
- mi9t
- Konular
- 5
onuda denedim sanki daha önce ama bakalim bidaha deneriz olmadi yine globale devamşuan 5k kurdum cidden sade ve güzel bir rom.
onuda denedim sanki daha önce ama bakalim bidaha deneriz olmadi yine globale devamşuan 5k kurdum cidden sade ve güzel bir rom.
onuda denedim sanki daha önce ama bakalim bidaha deneriz olmadi yine globale devam
onuda denedim sanki daha önce ama bakalim bidaha deneriz olmadi yine globale devam
Ben denedim hiç duramadım bile diğer A14 romlar gibi yeterince laglı.Hocam şu charlie ya sen ya ben deneyecez yine bu gidişle
Ne kadar denedin hocam bazı romlar 2 3 saat sonra kendine geliyor. Bu arada GeekOS çıktı. Yapımcıları arasında chalieOS yapanda var o nasıl acaba. Ooofff gıdı gıdı canıma tak ettiBen denedim hiç duramadım bile diğer A14 romlar gibi yeterince laglı.
Hocam a14 hyperları bildiğim için çok durmaya ihtiyaç duymadım. Herhalde 4-5 saat kullandım sonra aosp geçtim. Şu an A14 HyperOS portları bizim cihazda iyi çalışmıyor.Ne kadar denedin hocam bazı romlar 2 3 saat sonra kendine geliyor. Bu arada GeekOS çıktı. Yapımcıları arasında chalieOS yapanda var o nasıl acaba. Ooofff gıdı gıdı canıma tak etti
Satamadık kimseyeHocam şu charlie ya sen ya ben deneyecez yine bu gidişle
miui 11 den sonra bozdu. hele hyperos. ne desem bilemiyorum yani aosp kuruyorum telefon uçuyor miui 12-13 kuruyorum telefon laglanıyor.Hocam a14 hyperları bildiğim için çok durmaya ihtiyaç duymadım. Herhalde 4-5 saat kullandım sonra aosp geçtim. Şu an A14 HyperOS portları bizim cihazda iyi çalışmıyor.
Bunu gelegramda buldum indiriyorum bakalım nasıl birşey aosp.deildir umarimTeşekkürler hocam bilgilendirme için
HyperCharlie final rom da var denemek istersen. V14 sürümü bayağı iyiydi.