- Adım
- Tobias
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Meslek
- Avukat
- Konular
- 1
neyini ayarlayamadın üstad ?Ayarlama işini yapamadım
neyini ayarlayamadın üstad ?Ayarlama işini yapamadım
Bildirim çubuğundaki simgelerde sorun vardı. Özel ayarlar bölümü var oradan düzeltmeye çalıştım fakat beceremedim. Bu arada miui rom arıyorum önerin var mıdır hocam?neyini ayarlayamadın üstad ?
Valla bende sweetin var hocam ama dönüp dolasıp 14.0.9 kuruyorum. Kendime göre debloat yapıyorum. Ama daha iyisine açığım. Bende arayıştayım açıkcası.Bildirim çubuğundaki simgelerde sorun vardı. Özel ayarlar bölümü var oradan düzeltmeye çalıştım fakat beceremedim. Bu arada miui rom arıyorum önerin var mıdır hocam?
Hocam indiremedim link bozuk muLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben yine de buraya bırakayım hocam belki başkası yüklemek ister twrp ya da ofox ile yüklenebilir.
Şimdi kontrol ettim hocam sağlam görünüyor.Hocam indiremedim link bozuk mu
AyarlarAyarlama işini yapamadım
bende izah ettimde dinlemediler yükleyince bakıyorlar birşeyler bozuk hemen önceki roma dönüşAyarlar
Advanced Settings
advanced settings statusbar
status bar
aşağıda statusbar clock diye devam ediyor hepsine 1 kez tıklarsan normal boyutuna dönüyor ayrıca tıklayıp menünün içine girdiğinde istediğin gibi ayarlamalar da yapabilirsin
ben aylardır bu romu kullanıyorum çok memnunum sorunsuz en iyi rom bence. Biraz kurcalamak lazım tabi ki özelleştirmeler de çok iyi bencebende izah ettimde dinlemediler yükleyince bakıyorlar birşeyler bozuk hemen önceki roma dönüş