Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 237K

grdlsv20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Murena biraz baktığımda saf android imiş. Linegeos üzerine kuruluyormyş. İçinde Google ile ilgili hiç bir şey yokmuş. Samsung j7 prime a kurulu bir video izledim. Akıcı gibiydi. Lakin alışkanlıklar zor değişir.

Lucas.Rintaro21

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Zayıf şebeke bataryayı ne kadar etkiliyor yahu. Normalde 5-6 saat ekran süresi alırım, şimdi daha az kullanmama rağmen 4 saati zor görüyorum. Çift hat Turkcell var, WiFi yok :)

Lucas.Rintaro21

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25

Lucas.Rintaro21

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Aslında garip olan hocam Kernel kaynağı var biliyor musun ? Hani bi babayiğit çıksa da bi custom recovery derleseeğğ
Hocam sadece kernel ile bitmiyor ki. Asıl mesele sürücüler. Kamera, ekran, APU vs hepsini stabil halde çalıştırabilmek önemli. Snapdragon tarafında da bu sürücüler kapalı kaynak ama en azından geçmişten gelen bilgi birikimi ve düzen sayesinde kolayca adapte oluyor.
Dediğiniz gibi en azından recovery çıkarsa hyper tabanlı romlar da çıkmaya başlar. AOSP zor ama :)

nosteamv121

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
25
Hocam sadece kernel ile bitmiyor ki. Asıl mesele sürücüler. Kamera, ekran, APU vs hepsini stabil halde çalıştırabilmek önemli. Snapdragon tarafında da bu sürücüler kapalı kaynak ama en azından geçmişten gelen bilgi birikimi ve düzen sayesinde kolayca adapte oluyor.
Dediğiniz gibi en azından recovery çıkarsa hyper tabanlı romlar da çıkmaya başlar. AOSP zor ama :)
Hocam valla doğru söylüyorsunuz da bi umut işte hayır yenisini bari snapdragon yapta hyperosa bel bağlatma 😂😂😂

Üst Alt