Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1K
  • Görüntüleme 51K

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
crop seni anladım bu twrp ile rom kurdunuz mu hiç onu soruyorum
bütün romları bununla kurdum hiç sorun yaşamadım benim tavsiye ettiğim romlarda sıkıntısız kurarsınız, ancak bazı romlarda bu cihazın paneli tanımlı olmadığı için kursanız bile açıldığında dokunmatik çalışmaz mesela reborn rom var o açılmaz ama yeni yapılan birçok rom açılıyor

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
bütün romları bununla kurdum hiç sorun yaşamadım benim tavsiye ettiğim romlarda sıkıntısız kurarsınız, ancak bazı romlarda bu cihazın paneli tanımlı olmadığı için kursanız bile açıldığında dokunmatik çalışmaz mesela reborn rom var o açılmaz ama yeni yapılan birçok rom açılıyor
crop hangi rom ve kernel desin ?

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
crop hangi rom ve kernel desin ?
iki aydır bunu kullanıyorum çok memnunum karnel kullanmıyorum ama bir ara strix karnel kullanmıştım fena değildi
kurulum yaptıktan sonra ayarlama işi biraz zahmetli ama ondan sonra başka rom kurmayı düşünmezsiniz bence. Ayarlara girdiğinizde üstten üçüncü sıradaki Advanced Settings bölümünde birkaç ayar yapmanız gerekiyor biraz karıştırırsanız çözersiniz. İlk açılışta itici bir kahkaha sesi çıkıyor root explorer ile system/media klasöründen silebilirsiniz. Rom da Mivideo, Music ve takvim yüklü değil kendiniz istediğiniz bir uygulama yükleyebilirsiniz Denemenizi tavsiye ederim.

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
iki aydır bunu kullanıyorum çok memnunum karnel kullanmıyorum ama bir ara strix karnel kullanmıştım fena değildi
crop miumix eski bir grup dagılmadıysalar güzel romlar cıkardılar hep oyun odaklı mı batarya odaklı bir rom mu peki? ayrıca charlieos ve 5k edition kullandınız mı yani denediniz mi

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
crop miumix eski bir grup dagılmadıysalar güzel romlar cıkardılar hep oyun odaklı mı batarya odaklı bir rom mu peki? ayrıca charlieos ve 5k edition kullandınız mı yani denediniz mi
charlieos kullandım onu da paylaşmıştım 5k açılmıyo malesef miuimixe gelince ben oyun oynamıyorum ama şarj konusunda baya iyi

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
charlieos kullandım onu da paylaşmıştım 5k açılmıyo malesef miuimixe gelince ben oyun oynamıyorum ama şarj konusunda baya iyi
5k su an yüklemek üzereyim 256 lık versiyonda açılmıyor mu boşuna denemeyelim hani

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
crop karar veremedim hangi romu yuklesem

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
sonunda uyumlu bir twrp buldum ancak bu seferde romun zip dosyasını twrp görmüyor o yüzden yükleme yapılamıyor çözümü var mı

Üst Alt