bütün romları bununla kurdum hiç sorun yaşamadım benim tavsiye ettiğim romlarda sıkıntısız kurarsınız, ancak bazı romlarda bu cihazın paneli tanımlı olmadığı için kursanız bile açıldığında dokunmatik çalışmaz mesela reborn rom var o açılmaz ama yeni yapılan birçok rom açılıyorcrop seni anladım bu twrp ile rom kurdunuz mu hiç onu soruyorum
crop hangi rom ve kernel desin ?bütün romları bununla kurdum hiç sorun yaşamadım benim tavsiye ettiğim romlarda sıkıntısız kurarsınız, ancak bazı romlarda bu cihazın paneli tanımlı olmadığı için kursanız bile açıldığında dokunmatik çalışmaz mesela reborn rom var o açılmaz ama yeni yapılan birçok rom açılıyor
crop hangi rom ve kernel desin ?
crop miumix eski bir grup dagılmadıysalar güzel romlar cıkardılar hep oyun odaklı mı batarya odaklı bir rom mu peki? ayrıca charlieos ve 5k edition kullandınız mı yani denediniz miLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediriki aydır bunu kullanıyorum çok memnunum karnel kullanmıyorum ama bir ara strix karnel kullanmıştım fena değildi
charlieos kullandım onu da paylaşmıştım 5k açılmıyo malesef miuimixe gelince ben oyun oynamıyorum ama şarj konusunda baya iyicrop miumix eski bir grup dagılmadıysalar güzel romlar cıkardılar hep oyun odaklı mı batarya odaklı bir rom mu peki? ayrıca charlieos ve 5k edition kullandınız mı yani denediniz mi
5k su an yüklemek üzereyim 256 lık versiyonda açılmıyor mu boşuna denemeyelim hanicharlieos kullandım onu da paylaşmıştım 5k açılmıyo malesef miuimixe gelince ben oyun oynamıyorum ama şarj konusunda baya iyi