- Adım
- Murat
- Cihazım
- S24 Ultra
- Konular
- 3
bende upload ettimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Erişim isteği istiyor
bende upload ettimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Erişim isteği istiyor
Devam hocamLucas.Rintaro Hocam aynı rom devam mı varmı bir sıkıntı. Benim kaşıntılar başladı bugün yarın denemelere başlayacam.
bu romun telegramdaki ana kanalı kapandı mı? desteği kesildi sanırım ya da ben bulamadım hocam. varsa link gönderir misiniz?Devam hocam
Her şey güzel gidiyor bakalım Diğer romlarda haritalarda ok işareti hep yanlış gösterirdi bu romda o bile düzgün gösteriyor
@Sweet5KDiscussionbu romun telegramdaki ana kanalı kapandı mı? desteği kesildi sanırım ya da ben bulamadım hocam. varsa link gönderir misiniz?
teşekkürler hocam, dün ilk defa kurdum electro ile birlikte flashladim direkt. kullandığım en akici ve sarji en iyi miui rom olabilir cidden. birkac gün kullanip bakacagim, sizler sayesinde cok merak etmistim normalde pek haz etmiyorum miui kullanmaktan...@Sweet5KDiscussion
Kanal açık hocam
MIUI romlar arasında denediğim en iyi rom hocamteşekkürler hocam, dün ilk defa kurdum electro ile birlikte flashladim direkt. kullandığım en akici ve sarji en iyi miui rom olabilir cidden. birkac gün kullanip bakacagim, sizler sayesinde cok merak etmistim normalde pek haz etmiyorum miui kullanmaktan...
bilsem önce onu denerdim hazir duzeni bozmusken ama bu surum bayagi iyiymis ciddenMIUI romlar arasında denediğim en iyi rom hocam
HyperOS sürümü de var bu geliştiricinin. Onu da denemek lazım. YouTube incelemesinde güzel görünüyor
Ben de denemek istiyorum ama düzeni kurduk, güzelde oldu bozmak istemiyorumbilsem önce onu denerdim hazir duzeni bozmusken ama bu surum bayagi iyiymis cidden