Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 66K

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
İlginiz için teşekkür ederim romlar sayfasına bakıyordum şuan çok konu var birde bu işleri çok anlayan biri değilim telefon biraz kasıyor fabrika ayarlarına donemiyorum IMEI gider ben yapmisken rom Atayim dedim baya öğrendim sayılır ☺️ yaniz rom konusunda kararsız kaldım custom rom global rom falan dalları var yani
Hocam aosp mi istiyorsun miui mu istiyorsun öncelikle buna karar ver. Sonra buraya yaz yardım eden çıkar. Özelden mesaj atarsın halledilir

hasanjack504

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
note 7
Konular
1
Hocam aosp mi istiyorsun miui mu istiyorsun öncelikle buna karar ver. Sonra buraya yaz yardım eden çıkar. Özelden mesaj atarsın halledilir
Yok geliştirme falan alamam ben ☺️ araştırdığım kadarı ile eu iyi gibi

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Bizim cihaza çıkan Port Hyper romlar MIUI gibi zaten :D
Çok memnun isen deneyelim hocam :) Daha önce Scarlett, Aiter, Trm vs romlarını denemiş miydiniz? Kıyaslama istesek :)

Hocam açıkçası şu ana kadar en memnun kaldığım rom bu. Neredeyse bütün portları denedim. Farklı sürümlerini de. Vieos, megaos, sweeper os, one piece, aiterlerin bütün sürümlerini denedim. vs. Vs. Çeşitli aosp romları da denedim. Her birinde ufak ufak buglar buldum. Kimiyle uğraşmak istemedim. Google phone görünce bile rahatsız oldum değiştirdim. Aosp akıcılığı yok ama MIUI seven biri olarak, en kullanışlı rom bunda karar kıldım. Kernel de değiştirdim. Artık uzun süre değiştirmem rom😀

Kullandığım sürüm bu. Link isteyen olursa

OS1.0.6.0-PORT | Android 13
Released: 19/1/'25

Notes
• ExSonic kernel (KSU)
• Mega Vendor V1
• Fixed NFC bug

By: @llxcd_EGy
Channel:

Telegram kanalı üzerinden direkt telegramdan da indirebilirsiniz.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hocam açıkçası şu ana kadar en memnun kaldığım rom bu. Neredeyse bütün portları denedim. Farklı sürümlerini de. Vieos, megaos, sweeper os, one piece, aiterlerin bütün sürümlerini denedim. vs. Vs. Çeşitli aosp romları da denedim. Her birinde ufak ufak buglar buldum. Kimiyle uğraşmak istemedim. Google phone görünce bile rahatsız oldum değiştirdim. Aosp akıcılığı yok ama MIUI seven biri olarak, en kullanışlı rom bunda karar kıldım. Kernel de değiştirdim. Artık uzun süre değiştirmem rom😀

Kullandığım sürüm bu. Link isteyen olursa

OS1.0.6.0-PORT | Android 13
Released: 19/1/'25

Notes
• ExSonic kernel (KSU)
• Mega Vendor V1
• Fixed NFC bug

By: @llxcd_EGy
Channel:

Telegram kanalı üzerinden direkt telegramdan da indirebilirsiniz.
Gördüm hocam yalnız bugün Bir MIUI deneyim dedim bir saat sonra tekrar aosp döndüm.sarmiyor beni 😀

Üst Alt