- Adım
- Okan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 84
Bu hangi rom hocamŞuan bu romdayim eris v7 final Scarlett den dhaa iyi bana gore
Bu hangi rom hocamŞuan bu romdayim eris v7 final Scarlett den dhaa iyi bana gore
#Miui #Eris #Rom #T #Sweet #SweetinBu hangi rom hocam
hocam herhangi bi bug takılma lag vs yaşadınız mı şuana kadar ben de geçmeyi düşünüyorum da sizin fikirlerinizi almak isterimHocam performans olarak aynılar ama özelleştirme olarak Vos önde tabi ki Sırf uygulama klonlama için yükledim. Diğer aosp romlardaki klon işimi görmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha yeni yükledim hocam Tabi MIUI romdan geçince AOSP romun yağ gibi akması insanın çok hoşuna gidiyor
Şu an için yaşamadım hocam. Gece 1 gibi şarjdan çıkardım. Sabah 7:30 civarı batarya %95 kalmıştı. Şu an kalan %72 ve ekran kullanımı 1 saat 38 dakikahocam herhangi bi bug takılma lag vs yaşadınız mı şuana kadar ben de geçmeyi düşünüyorum da sizin fikirlerinizi almak isterim
skiddie kernel de denenilebilir benceŞu an için yaşamadım hocam. Gece 1 gibi şarjdan çıkardım. Sabah 7:30 civarı batarya %95 kalmıştı. Şu an kalan %72 ve ekran kullanımı 1 saat 38 dakika
Bir kaç gün böyle test edip daha sonra Sleepy kernel yükleyip deneyeceğim.
Romu denediğimi hatırlıyorum. Sanırım şarj biraz hızlı bitiyordu onun dışında hata yoktu. Şu yeni çıkan HyperEU OS 2.0.6.0 And 15 deneyen varmı ?#Miui #Eris #Rom #T #Sweet #Sweetin
Miui Eris V7.0 Final Release |
Android 13.
Updated: 22/09/'23
Download
Support
Screenshots
Credits
Flashing Steps
Changelog
Notes:
• Read Full Changelog Before Asking Anything
• Fully RW Rom & Safety Net Passed By Default
• First Boot Will Take Around 5-10 Minutes
• Ksu Supported By Default
By @pain20i | Donate
Join @RedmiNote10ProID
Follow @RedmiNote10ProIDUpdate
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam herhangi bi bug takılma lag vs yaşadınız mı şuana kadar ben de geçmeyi düşünüyorum da sizin fikirlerinizi almak isterim
bu bugu crdroidde de yaşamıştım benResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İlk bug çıktı hocam Ekran süresi hatalı gösteriyor. Tahminimce şu an 4-5 saat arası olması lazım
Maalesef şarj sorunu mevcut. Rom gayet hızlı ve iyi. Fakat şarj sikintili.Romu denediğimi hatırlıyorum. Sanırım şarj biraz hızlı bitiyordu onun dışında hata yoktu. Şu yeni çıkan HyperEU OS 2.0.6.0 And 15 deneyen varmı ?
Sadece bununla kalırsa sorun değil bencebu bugu crdroidde de yaşamıştım ben