Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1K
  • Görüntüleme 51K

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam bunu atmayın bu sürümde sorun var çekirdekleri hep en yüksek mhz'de çalıştırıyor. Pil vs. sorun yaşabilirsiniz. Bu sürüm daha sorunsuz.

Üç gündür kullanıyorum pil kullanımında pek fark görmedim hocam. Bir de verdiğiniz sürümü deneyeyim bakalım fark edecek mi :)

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Hocam en az 6 saat diyebilirim ekran süresi için. Rom tamamen akıcı takılma vesaire yok. Bug olarak sadece kablosuz ekran yok onu farkettim.
Merhabalar bu rom un 14.0.7.0 denemiştim nerdeyse herşey ingilizce idi.Normal ayarlar bile Türkçe değildi.Bu sürümde de bu şekilde mi?

Özelleştirme ayarlarını demiyorum telefon normal ayarları bile İngilizce oluyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üç gündür kullanıyorum pil kullanımında pek fark görmedim hocam. Bir de verdiğiniz sürümü deneyeyim bakalım fark edecek mi :)
Hocam sizde hangi rom var şuan?Charlie rom 14.0.9.0 damısınız?Menü ve ayarlar kısmı İngilizce mi yoksa Türkçe mi acaba?Türkçeleştirme durumu nasıl rom un.

Son düzenleme:

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Merhabalar bu rom un 14.0.7.0 denemiştim nerdeyse herşey ingilizce idi.Normal ayarlar bile Türkçe değildi.Bu sürümde de bu şekilde mi?

Özelleştirme ayarlarını demiyorum telefon normal ayarları bile İngilizce oluyordu.

Hocam sizde hangi rom var şuan?Charlie rom 14.0.9.0 damısınız?Menü ve ayarlar kısmı İngilizce mi yoksa Türkçe mi acaba?Türkçeleştirme durumu nasıl rom un.
Hocam ben 14.0.9 dayım. Sadece ayarlarda ingilizce var. Ayar içerikleri tamamen Türkçe.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-03-07-18-21-59-476_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-03-07-18-21-59-476_com.android.settings.jpg
    231,2 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2024-03-07-18-21-42-095_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2024-03-07-18-21-42-095_com.miui.home.jpg
    251 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2024-03-07-18-21-34-824_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-03-07-18-21-34-824_com.android.settings.jpg
    335,8 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2024-03-07-18-21-26-329_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-03-07-18-21-26-329_com.android.settings.jpg
    325,1 KB · Görüntüleme: 18

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Hocam ben 14.0.9 dayım. Sadece ayarlarda ingilizce var. Ayar içerikleri tamamen Türkçe.
Peki arama ve kişiler de ingilizce mi Türkçe mi hocam?Çok soruyorum ama herkesin bir takıntısı var işte :)

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Peki arama ve kişiler de ingilizce mi Türkçe mi hocam?Çok soruyorum ama herkesin bir takıntısı var işte :)
Aynı takıntı bende de var hocam 😃. Miui arama kişiler yoksa bi romda benim için çöptür. İkiside Türkçe sorun yok.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam bunu atmayın bu sürümde sorun var çekirdekleri hep en yüksek mhz'de çalıştırıyor. Pil vs. sorun yaşabilirsiniz. Bu sürüm daha sorunsuz.

Sizin paylaştığınız daha güncel sürümmüş zaten. Ben ocak sürümü paylaşmışım kusura bakmayın :D

Hocam ben şu an Achilles 14.0.9 romundayım. Xiaomi.eu tabanlı olduğu için komple Türkçe

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Sizin paylaştığınız daha güncel sürümmüş zaten. Ben ocak sürümü paylaşmışım kusura bakmayın :D

Hocam ben şu an Achilles 14.0.9 romundayım. Xiaomi.eu tabanlı olduğu için komple Türkçe
Geçen gün bende denedim aslında herşey ok ama parmak izi ile ekran açarken animasyon tuhaflaşıyor birden ekran geliyordu.

Achilles de sıkıntı buydu onun dışında güzel rom.

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0

"Kulağı geçen boynuz" misâli; Üstâd'ım ;)

Arşivimde, sizin önerdiklerinize nazaran, sâdece 3 gün gibi kısa bir süre sonra yayımlanmış, şu aşağıdaki sürümlere rastladım:
Bunları ne ara, nereden temin ettiğimi hatırlayamadım, dolayısı ile güvenip tecrübe de etmedim. Fırsat bulduğumda paketleri etraflıca analiz etmeyi düşünüyor olsam da, öncesinde, bunlara dâir belki bir mâlumâtınız vardır diye, size danışmak istedim.

İlgi ve alâkanız için, şimdiden teşekkür ederim.

Sevgi ve saygılarımla...

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Geçen gün bende denedim aslında herşey ok ama parmak izi ile ekran açarken animasyon tuhaflaşıyor birden ekran geliyordu.

Achilles de sıkıntı buydu onun dışında güzel rom.
Bende böyle bir sorun yok hocam :)

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
"Kulağı geçen boynuz" misâli; Üstâd'ım ;)

Arşivimde, sizin önerdiklerinize nazaran, sâdece 3 gün gibi kısa bir süre sonra yayımlanmış, şu aşağıdaki sürümlere rastladım:
Bunları ne ara, nereden temin ettiğimi hatırlayamadım, dolayısı ile güvenip tecrübe de etmedim. Fırsat bulduğumda paketleri etraflıca analiz etmeyi düşünüyor olsam da, öncesinde, bunlara dâir belki bir mâlumâtınız vardır diye, size danışmak istedim.

İlgi ve alâkanız için, şimdiden teşekkür ederim.

Sevgi ve saygılarımla...
Hocam ben de öncesinde bu sürümü öneriyordum herkese ancak bu sürümde bir hatadan dolayı çekirdekleri hep yüksek mhz'de çalışmaya zorluyor o yüzden 3 gün önceki sürümü paylaşıyorum artık. Yoksa evet sizin paylaştığınız daha güncel. Saygılar.

Hocam ben sizin attığınızı yanlış görmüşüm 11.02 sandım sizinki 12.01'miş. 12.01 ve 08.02 sorunsuz. 11.02'yi kullanmayın. Hepsi bu konuda paylaşıldı zaten bu sürümlerin.

Üst Alt