Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1K
  • Görüntüleme 50K

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Ben zâten Xiaomi.EU'nun v14.0.9'undan memnûndum, daha fazlasını/güzelini arayıp-bulayım derken, bataklığa saplandım! giggle~~
Şimdi ise, işin içinden çıkamıyorum... birşeyler denedikçe, gelen-gideni hep aratıyor!
Ama yapacak bi' şey yok smoking~~ ne diyordun sen bu duruma?; "-Dişe kan bulaştı bi' kere!" :D
Hahaha valla öyle hocam :D
Bir kere alışınca bu eziyet insanın hoşuna da gidiyor :D Stockholm sendromunun rom versiyonu herhalde bu :D

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
Elim değmişken, şuraya bir yere T.R.M.'nin kendi ROM'larında kullanmak üzere yeniden derlediği ve en güncel (2024.05.05) olduklarına kanaat ettiğim Aghisna-RX kernel(ler)in linkini bırakayım da arşive katkı olsun :)

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
84
Ben 2 sinide kullandım chearli şarj sorunu var. Aiter daha iyi fakat en son olanı indir derim V2 ve 14.0.9 olan

MiuiAiter_Sweet_(BUILD2)_V14.0.9.0.TKFMIXM_v14-13.zip
Hocam sizce hangi kernel iyi bu romda ?

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
Hocam sizce hangi kernel iyi bu romda ?
Affınıza sığınarak, lütfen araya girmeme müsâde edin...
"İyi" tanımının beklenti ile birlikte yapılması, yâni beklentinin belirtilmesinin gerektiği kanaatindeyim. Çünkü, pil performansı / iş yükü performansı veyâ ikisinin balansı v.b. herhangi birisi tercih edildiğinde, diğer(ler)inden bir nebze de olsa ferâgat edilmesi gerektiği anlamına geliyor.

Olası müsbet anlayışınız için, şimdiden teşekkürü bir borç bilirim...
Sevgi ve saygılarımla. <3

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
84
Affınıza sığınarak, lütfen araya girmeme müsâde edin...
"İyi" tanımının beklenti ile birlikte yapılması, yâni beklentinin belirtilmesinin gerektiği kanaatindeyim. Çünkü, pil performansı / iş yükü performansı veyâ ikisinin balansı v.b. herhangi birisi tercih edildiğinde, diğer(ler)inden bir nebze de olsa ferâgat edilmesi gerektiği anlamına geliyor.

Olası müsbet anlayışınız için, şimdiden teşekkürü bir borç bilirim...
Sevgi ve saygılarımla. <3
Eyvallah hocam teşekkür ederim. Ne demek istediğinizi anladım fakat benim demek istediğim belli başlı standart şeyler yani genelde stabil çalışan kernel hangisiyse o

Bu arada sanırım adam akıllı rom yok piyasada. Arter değişik saçma sapan arayüze eklemeler yapmış Charles sizin de söylediğiniz gibi Türkçe değil çoğu yeri

Scarlett bir süre kullandık fakat roma ne olduysa 3 önce sapıttı kasmalar takılmalar vs oldu rom saçma sapan şeyler yapmaya başladı.

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
Eyvallah hocam teşekkür ederim. Ne demek istediğinizi anladım fakat benim demek istediğim belli başlı standart şeyler yani genelde stabil çalışan kernel hangisiyse o

Bu arada sanırım adam akıllı rom yok piyasada. Arter değişik saçma sapan arayüze eklemeler yapmış Charles sizin de söylediğiniz gibi Türkçe değil çoğu yeri

Scarlett bir süre kullandık fakat roma ne olduysa 3 önce sapıttı kasmalar takılmalar vs oldu rom saçma sapan şeyler yapmaya başladı.
EyvAllah... ricâ ederim.

Sağladığın geri-dönüş bir yandan iyi oldu, diğer bir yandan ise kötü.
İyi oldu; 23:30'dan beri telefona Aiter yükleyecektim, başka uğraşlardan dolayı bir türlü fırsat bulamamıştım... isâbet olmuş, daha da yüklemem!
Kötü oldu; Senin de dediğin gibi, AOSP'lerin dışında (dışarıda tuttum, çünkü birkaç tânesi çok aktif güncelleniyorlar) tutunacak bir alternatif kalmıyor! Hyper daha emekleme aşamasında (daha çok yol katetmesi lâzım)... MIUI'yi (kendilerine göre) daha da iyi yapacağız derken, işi arap saçına çevirip daha da bozuyorlar... v.s.~v.s.. Gerçi sizler daha iyi bilirsiniz.

Eeeee, nolcek şinci?.. Kim tutacak elimizden?.. N'erde bu devlet, n'erde bu millet? :)

İşin şakası bir yana, ben yaşanmışlıkta çok eski olsam da bu işlerde oldukça yeni ve tecrübesiz olduğumdan, sizlerden alacağım geri-dönüşümlerin dışında bir iş yapmam artık. smoking~~

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
84
EyvAllah... ricâ ederim.

Sağladığın geri-dönüş bir yandan iyi oldu, diğer bir yandan ise kötü.
İyi oldu; 23:30'dan beri telefona Aiter yükleyecektim, başka uğraşlardan dolayı bir türlü fırsat bulamamıştım... isâbet olmuş, daha da yüklemem!
Kötü oldu; Senin de dediğin gibi, AOSP'lerin dışında (dışarıda tuttum, çünkü birkaç tânesi çok aktif güncelleniyorlar) tutunacak bir alternatif kalmıyor! Hyper daha emekleme aşamasında (daha çok yol katetmesi lâzım)... MIUI'yi (kendilerine göre) daha da iyi yapacağız derken, işi arap saçına çevirip daha da bozuyorlar... v.s.~v.s.. Gerçi sizler daha iyi bilirsiniz.

Eeeee, nolcek şinci?.. Kim tutacak elimizden?.. N'erde bu devlet, n'erde bu millet? :)

İşin şakası bir yana, ben yaşanmışlıkta çok eski olsam da bu işlerde oldukça yeni ve tecrübesiz olduğumdan, sizlerden alacağım geri-dönüşümlerin dışında bir iş yapmam artık. smoking~~
Mecbur scarlett e geri döndüm hocam ama bu da çok eski kalıyor diğer romlara göre yani cihaz için o kadar rom varken kullanılabilir rom olmaması sinir bozucu

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
Mecbur scarlett e geri döndüm hocam ama bu da çok eski kalıyor diğer romlara göre yani cihaz için o kadar rom varken kullanılabilir rom olmaması sinir bozucu
Sanıyorum, kastettiğin Scarlett bu oluyor (MS-V4-Hotfix.zip)
2024 Mart çıkışlı, aslında, bence çök da eski sayılmaz. Var mı bunun bir TG kanalı/gurubu falan?.. hakkında hiçbir şey bulamıyorum.

Edit:
Az evvel şunu buldum:

#Miui #Scarlett #T #Port #Sweet

Miui Scarlett V5 Skyline - PORT | Android 13.

Updated: 19/04/'24

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

"MS-V5-FIXED.zip"

Ekli dosyalar

• Permissiver_v5.zip
    1,2 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
84
Sanıyorum, kastettiğin Scarlett bu oluyor (MS-V4-Hotfix.zip)
2024 Mart çıkışlı, aslında, bence çök da eski sayılmaz. Var mı bunun bir TG kanalı/gurubu falan?.. hakkında hiçbir şey bulamıyorum.
Evet hocam bu rom

Kanal var mı hatırlamıyorum

spawn34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
S.P.A.W.N
Cihazım
sweet
Konular
4
Herkese selam , scarlettin whatsappta foto vve yahut video çekerken donuyordu sanırım öyle bir sıkıntısı mevcut, ben size bliss romu öneririm gayet hızlı ve stabil. Ben bu romdayim halen. Mis gibi yapmış adamlar🎆

Üst Alt