- Adım
- S.P.A.W.N
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 4
Strx kerneli değiştim skidde ye geçtim şimdilik yokHer güzelin bir kusuru vardır sözü doğruymuş herhalde
Strx kerneli değiştim skidde ye geçtim şimdilik yokHer güzelin bir kusuru vardır sözü doğruymuş herhalde
Çok sevindim hocam senin adınaStrx kerneli değiştim skidde ye geçtim şimdilik yok
Teşekkür ederim hocam, bu romu öneririm sizede. Gecin fişek gibi maşallah. Birde geliştirici ayarlarından animasyonları 0.5 yaptım havai fişek gibi olduÇok sevindim hocam senin adına
Valla cok gecmek istiyorum ben de videosunda özelleştirmesi de cok iyi gözüküyordu play integrity fix de vardı sanırsamTeşekkür ederim hocam, bu romu öneririm sizede. Gecin fişek gibi maşallah. Birde geliştirici ayarlarından animasyonları 0.5 yaptım havai fişek gibi oldu
Valla cok gecmek istiyorum ben de videosunda özelleştirmesi de cok iyi gözüküyordu play integrity fix de vardı sanırsam
Ayarlar/blissify/miscellaneous burdan bakabilir misiniz?Bilmiyorum hocam onu lakin rom gayet hızlı ve seri çok beğendim cdroidden de iyi. O çok boşa bi romdu
Ayarlar/blissify/miscellaneous burdan bakabilir misiniz?
Gki içeren yani ksu uygun Kernel yüklemeniz lazımMerhaba arkadaşlar , telefona kernelsu kurmak istiyorum , uygulamasında girdiğimde " kernelsu şimdilik sadece GKI çekirdeklerini destekliyor" yazıyor , şimdi kernelsu kurulumu yapabilir miyim ? yapamaz mıyım ? yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı günler.