Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 209K

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Hocam sana sorduk denedim dedin bilmiyo musun ne olduğunu. Emin değilsen neden insanları yanlış yönlendiriyosun.

denedim de kameraya bakmadım ki atar yapmana gerek yok ne yazdığımı biliyorum ben, sen bir rom yükleyince a dan z ye herşeyine bakıyormusun öyle zamanlar oluyor ki günde günde 5-6 rom yükleyip denediğimiz zamanlar oluyor insanız sonuçta atladığımız bişeyler oluyor değil mi
Hocalarım Note 10 Pro kullanan üç beş kişi kaldık zaten. Kendi aramızda birlik olalım bari :D

scream123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
31
denedim de kameraya bakmadım ki atar yapmana gerek yok ne yazdığımı biliyorum ben, sen bir rom yükleyince a dan z ye herşeyine bakıyormusun öyle zamanlar oluyor ki günde günde 5-6 rom yükleyip denediğimiz zamanlar oluyor insanız sonuçta atladığımız bişeyler oluyor değil mi
Hocam mesele atar değil kimseye bişey yaptığımız yok. Ben ve birçok kişi buradaki bilgilere göre bakıp rom yüklüyoruz. Benim için ingilizce kamera, menü vs. olan rom stabil değildir. Ben abartiyorum belki de yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

ahmetcan1237

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
2
cupid de kamera miuinin kendi uygulaması mı peki düzgün çalışıyor mu
Şöyle hocam böyle bi geliştiriciye ait kamera uygulaması var leica camerası tabide modlanmış sanırsam hiçbir sıkıntısı yok garnet hyper os 3 romunda kamera uygulaması dışında ben de yüklemiştim bi sıkıntı görememiştim geliştirici zaten sorunsuz şekilde çalışan kamera uygulamasını paylaşmıştı geçmiş sitede mesajlarda göndermiştim mediafire linki olarak şöyle birşey yükleyip orange fox üzerinden falan o kamera uygulamasının bir yere koyulması gerekiyor demişti sanırsam net birşey demiyeyim hatırlamıyorum çünkü yapılışını ve bunuda yaparsanız başka bir sorun görememiştim cupid için hyper os 3 çıktığı zaman sorunun çözülüceğini düşünüyorum

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-04-13 193045.png
    Ekran görüntüsü 2026-04-13 193045.png
    77,1 KB · Görüntüleme: 7
  • 5974088871114902780.jpg
    5974088871114902780.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 7

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
Hocam mesele atar değil kimseye bişey yaptığımız yok. Ben ve birçok kişi buradaki bilgilere göre bakıp rom yüklüyoruz. Benim için ingilizce kamera, menü vs. olan rom stabil değildir. Ben abartiyorum belki de yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Olur böyle şeyler sıkıntı yok 👍

Üst Alt