Yardım kulaklık tavsiyeleri

unal12344

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ünal
Cihazım
xiomi mi 8 lite
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ss
Telefon Modeli
ss
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar yarın redmi airdots veya haylou gt1 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar var mı hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim

guvenayaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
guven
Cihazım
mi 9 se
Konular
17
Airdots modelinde ses gecikmesi var mi ve bir arkadaşımda vardı denerken şunu farkettim ses derinden geliyor normal kulaklik deneyimi vermedi kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi

Oyla:

unal12344

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ünal
Cihazım
xiomi mi 8 lite
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Airdots modelinde ses gecikmesi var mi ve bir arkadaşımda vardı denerken şunu farkettim ses derinden geliyor normal kulaklik deneyimi vermedi kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi
bir sürü yorumun sonunda kararsız olmama rağmen airdots aldım ara sıra bağlantı kopukluğu oluyor ses seviyesi muazzam fiyatına göre çok iyi şarjı en yüksek seste 4 saati çıkarıyor bağlantı mesafesi iyi evimin içinde duvar olmasına rağmen 15 mt ye kadar bağlantı sağlanıyor ilk izlenimlerim bunlar alalım 2 gün oldu

Oyla:

guvenayaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
guven
Cihazım
mi 9 se
Konular
17
bir sürü yorumun sonunda kararsız olmama rağmen airdots aldım ara sıra bağlantı kopukluğu oluyor ses seviyesi muazzam fiyatına göre çok iyi şarjı en yüksek seste 4 saati çıkarıyor bağlantı mesafesi iyi evimin içinde duvar olmasına rağmen 15 mt ye kadar bağlantı sağlanıyor ilk izlenimlerim bunlar alalım 2 gün oldu
Video dinlerken sesin geç gelmesi gibi birsey var mi

Oyla:

unal12344

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ünal
Cihazım
xiomi mi 8 lite
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video dinlerken sesin geç gelmesi gibi birsey var mi
hocam videoda öyle bir sıkıntıya rastlamadım oyunlardada öyle cod oynadım uzun bir süre rahatsız edici bir gecikme yaşamadım bir şey daha söyleyeyim bunu aldığım gün arkadaşım haylou gt1 aldı inceleme fırsatım oldu hiç beğenmedim iyiki almamışım dokunmatik olduğundan takıp çıkarırken bile şarkı duruyor başlıyor ve ses seviyesi çok düşük airdots 75 ken haylou 100 ses seviyesinde oluyor yaklaşık

Oyla:

Taha Başar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Jsjsj
Cihazım
PocoF1
Konular
18
Wavefun xpods3 güzel ancak yurtdışından alabilirsin aptx destekliyor ve gürültü engellemesi var 133 TL şu an

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Blitzwolf bw fye 7 öneririm 2 aydır kullanıyorum kulaktaki görünüşe önem vermiyorsan efsane bi kulaklık film müzik oyun gecikme yok müzik dinlerken akg kulaklığımın tadını aratmıyor şarjıda iyi çift dinamic sürücülü baslar tizler harika spotify ve tidal de dinlerken en iyi kulaklık deneyimini yaşatıyor. Arkadaşada airdots aldık yanına yaklaşamaz bile tabi arasında 100 tl bi fark var

Oyla:

Mossmeister

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
sennheiser al arkana yaslan kardesim baska kulaklikta bakma
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

• Beğen
Tepkiler: E.D
Oyla:

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
bluetooth kulaklık takıntınız yoksa jbl kablolu kulaklıkları alabilirsiniz bluetooth kulakları gereksiz görüyorum ( Şahsi Fikrim) o fiyatlara çok güzel sony ve jbl kulaklıklar alabilirsin.

Oyla:
Üst Alt