Yardım kulaklık sorunu

dilanyldzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dilan
Cihazım
mi not 10 lite
Konular
2
Merhaba,
Telefonumu alalı 2 hafta oldu. Dün ilk defa kulaklıkla müzik dinlemek istedim. Sol kulaklıktan hiç ses gelmiyor. Önce sorun kulaklıkta diye düşündüm ama telefon görüşmesinde her iki kulaklıktan da ses gayet iyi geliyor.
Çok uğraştım kurcaladım yarları ama yapamadım. Yardımcı olabilirmisiniz.

amputebülent

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes Han
Cihazım
P9 Lite 2017
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Merhaba,
Telefonumu alalı 2 hafta oldu. Dün ilk defa kulaklıkla müzik dinlemek istedim. Sol kulaklıktan hiç ses gelmiyor. Önce sorun kulaklıkta diye düşündüm ama telefon görüşmesinde her iki kulaklıktan da ses gayet iyi geliyor.
Çok uğraştım kurcaladım yarları ama yapamadım. Yardımcı olabilirmisiniz.
YouTube'dan stereo test videosu açıp sol ve sağ kulakları test eder misiniz

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
yaptım hiç bir şekilde ses yok. Netfilix den film izlerken iki kulaklıktan da ses geliyor.
Müziği dinlediğiniz uygulamayı sıfırlamayı deneyin diğerlerinde problem yoksa uygulama sorunlu demektir

Oyla:

dilanyldzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dilan
Cihazım
mi not 10 lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müziği dinlediğiniz uygulamayı sıfırlamayı deneyin diğerlerinde problem yoksa uygulama sorunlu demektir
yok çıldırcam hiç bir şekilde olmuyor. telefon konuşması yaparken ses var her iki kulaklık müzikte yok. Böyle bir saçmalık nasıl olur ya.

Oyla:

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
yok çıldırcam hiç bir şekilde olmuyor. telefon konuşması yaparken ses var her iki kulaklık müzikte yok. Böyle bir saçmalık nasıl olur ya.
Kullandığınız müzik uygulamasını değiştirilme şansınız varsa bir değişin ya da YouTube'da deneyin eğer ses varsa stereo olarak dediğim gibi müzik uygulamasında problem vardır ayarlarını bir kurcalayın eğer mono ses ise stereoya çevirmek işinizi görebilir

Oyla:

dilanyldzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dilan
Cihazım
mi not 10 lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığınız müzik uygulamasını değiştirilme şansınız varsa bir değişin ya da YouTube'da deneyin eğer ses varsa stereo olarak dediğim gibi müzik uygulamasında problem vardır ayarlarını bir kurcalayın eğer mono ses ise stereoya çevirmek işinizi görebilir
Hay allah razı olsun ya. Mono ses ayarı sağ olarak seçilmiş sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt