Soru Kulaklık sorunu

emolowee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
4
X7 pro kullanıyorum 2 ay önce aldım. Samsung free buds kulaklık kullanıyorum. Önceki telefonumda gümbür gümbür müzik dinlerken bu telefonda ses kısık çıkıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba? Yasal sınır var falan diyor ama ben sevmedim bu durumu şahsen.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
53
X7 pro kullanıyorum 2 ay önce aldım. Samsung free buds kulaklık kullanıyorum. Önceki telefonumda gümbür gümbür müzik dinlerken bu telefonda ses kısık çıkıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba? Yasal sınır var falan diyor ama ben sevmedim bu durumu şahsen.
Bölge değiştirmeyi deneyebilirsin. Bazı bölgelere desibel sınırı var diye hatırlıyorum.

Bir de bluetooth sürümü güncelleme alıyorsa onu güncelle.

son olarak da kulaklık bağlıyken ayrıntılar kısmına tıklarsan orada mutlak ses ayarı var, ona müdahale et. Umarım işini görür.

memet4334

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
memet
Cihazım
note 10s
Konular
1
Hocam çözümü yok malesef. SSC oluyo zaten samsungda o çok kaliteli. iphone veya samsung bakabilirsin ikisinde de çok iyi ses verir. Resmi pixelexperience sürümü olan xiaomilerde rom yükleyerek çözülüyor. Goggleın orjinal bluetooth librarysinde saçma sapan -6db kodu ve dandik aac encoder yok iphone çok yakın bir aac performansı var. Ama xiaomilerde bu sorunun pixel romu dışında çözümü YOK. Boşa kendini yorma. Çin kulaklıkların bazılarında bu -3 veya -6db geri kazandıran bir ayar oluyor realme buds t100 uygulamasında var mesela. o tarz çin kulaklığın yoksa olmaz.

Üst Alt