Viper degil miydi o ?Aynı ses az gelme sorunu bendede vardı dolby ile çözüm buldum
Yok hocam o zamanlar çözümü dolby ile bulmuştum viperi daha dün keşfettimViper degil miydi o ?
Viper ile sesi nasıl arttıracağız, ayarları nasıl olmalı ss atabilir misiniz?Yok hocam o zamanlar çözümü dolby ile bulmuştum viperi daha dün keşfettim
Xda dan hazır ayarlar buldum onlarda deniyorum hocamViper ile sesi nasıl arttıracağız, ayarları nasıl olmalı ss atabilir misiniz?
Her türlü dolby der geçerim. Viper kurcalama işi. Her şarkı türü için ayrı ayar yapmanız lazım. Dolby de aç müziği dinle her müziğe uyum sağlıyor. Şu an viper den pek memnun değilim. Ayarları tutturamadim belki deCtnnali viper'i bizde kullanalım ayarlarınız bitince..
Her türlü dolby der geçerim. Viper kurcalama işi. Her şarkı türü için ayrı ayar yapmanız lazım. Dolby de aç müziği dinle her müziğe uyum sağlıyor. Şu an viper den pek memnun değilim. Ayarları tutturamadim belki de
Hoparlör olarak etki ediyor. Kulaklık olarak ise kulaklıktan kulaklığa değişiyor.Ben dolby den pek memnun kalmadım pek etki etmiyor gibi ses seviyesine