Böyle bir hatayla karşılaştım. Eu betada olmamla alakası olabilir mi?Hocam ben Bölgeyi Hindistan yaparak çözdüm olayı, Telefonunuz Rootluysa eğer Play Store üzerindenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamasını indirin daha sonra uygulamaya root izni verin ve arama kısmına ro.miui.region diye aratın çıkan kısmı IN diye değiştirin ve telefonu yeniden başlatın.. Kulaklıkta Sesin eskisinden daha yüksek geldiğini göreceksiniz..
Hocam Root izni vermemişsiniz, Magisk yüklü olması gerek bunun için, o yüzden Konuda Telefonunuzun rootlu olması gerek demiştim..Böyle bir hatayla karşılaştım. Eu betada olmamla alakası olabilir mi?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Root izni vermemişsiniz, Magisk yüklü olması gerek bunun için, o yüzden Konuda Telefonunuzun rootlu olması gerek demiştim..
BakınHocam Root izni vermemişsiniz, Magisk yüklü olması gerek bunun için, o yüzden Konuda Telefonunuzun rootlu olması gerek demiştim..
Yeniden baslatip deneyinBakınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi