Yardım Kulaklık ses problemi

tahya43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Resmi note 9 pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.2.0 (QJZTRXM)
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar redmi note9 pro. Telefon kullanıyorum. Kulaklığım orjinal xiaomi kulaklık telefon whatsapp gibi sesli ve görüntülü konuşmalarda kulaklık takılı iken sesim gitmiyor karşı taraftan ise sadece sol kulaklıkdan ses geliyor ama youtube benzeri uygulamalarda pubg gibi oyunlarda kulaklık takılı iken sesde problem olmuyor ses çok net geliyor ve sesim gidiyor hatanın yazılımsal olduğunu düşünüyorum yardımcı olurmusunuz.

tahya43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıdvan
Cihazım
Resmi note 9 pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu şans eseri çözdüm. Telefonu hepsiburada.com'dan almıştım iade arıza talebi açtım 1 gün sonra bana mail geldi telefonu
EVOFONE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC şirketine göndermemi istediler bende telefona hard reset attım göndermek için, resetden sonra telefonu denedim sorun çözülmüş. Bu olay 2 gğn önce oldu bugün ise başıma youtube'den müzik dinlemek için kulaklığı takıyorum sesi hoparlörden vermeye başladı kulaklığı çıkarıyorum ses gelmiyor üst tarafta kulaklık takılı olmasa bile kulaklık sembolü çıkıyor kulaklığı takıyorum sembol kayboluyor bu sorunuda telefonu kapat aç yaptım düzeldi.

Xiaomi telefon arkadaşlara tavsiyem uzak durun arkadaşlar 8 yıl samsung kullandım böyle saçma sapan arızalarla karşılaşmamıştım.

Oyla:
Üst Alt