Sohbet Kulaklık Seçimi İçin Yardım

erensalihkilic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Salih
Cihazım
Mi 10T Pro 5G
Konular
16
Öncelikle herkese selamlar. Kulaklığımın bozulması üzerine yeni bir kulaklık arayışı içine girdim ve 2 model (aslında 2 marka gibi) arasında kaldım.Birisi "JBL Tune 500" diğeri ise MDR-XB550AP. Genel olarak bass ağırlıklı müzik dinlemeyi seviyorum.Ürünlere bakıcak olursak Sony'nin daha isminde bile "Extra Bass" var ancak diğer yanda da JBL var.Açıkçası Sony mi yoksa JBL kalitesi mi kararsız kaldım.Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum.(250 TL bandında başka öneri varsa onlara da açığım). Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Ürünler :

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
JBL hertürlü iyidir.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Sony bence, jbl bana abartılı geliyor, bass anlamında yetersiz bana göre. Bass için alacaksanız kulakiçi almanız daha mantıklı değil mi hocam ?

erensalihkilic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Salih
Cihazım
Mi 10T Pro 5G
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sony bence, jbl bana abartılı geliyor, bass anlamında yetersiz bana göre. Bass için alacaksanız kulakiçi almanız daha mantıklı değil mi hocam ?
Teknik detaylara vs. bakarsak Sony çok daha geniş bir aralığa sahip zaten. Sony konusunda tecrübelerim var memnun da kaldım ancak JBL konusunda hiçbir tecrübem yok o yüzden buraya yazma ihtiyacı hissettim. Bana da biraz şişirme gibi geliyor ancak emin değilim. Kulakiçi konusunda da bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum kulaküstü o yüzden daha kullanışlı geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

JBL hertürlü iyidir.
Tecrübeniz vs. varsa paylaşabilir misiniz hocam ?

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
Kesinlikle bass için anker soundcore life q10 ikindende çok güzel özellikleri var auxla çalışma type c giriş bluetooth 5.0 ve %60 ses seviyesinde 60 saat şarj ömrü hızlı şarj(5 dakkada 1 saat dinleme) ayrıca bass için bass up tuşu var kullanmadım ama izlediğim videolarda çok güzel ve hoşuma gitti kesinlikle internetten videolar izle hak vereceksin

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt