Çözüldü Kulaklık problemi

KENZO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ATLAS
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Youtuber
Konular
7
" Apple ile alakalı donanımsal bir sorun olduğu için yani yapılış tarzından dolayı çalışmadığını öğrendim konu kapanabilir. "

Selam arkadaşlar.
Apple kablolu kulaklığı cihaza taktığımda ses yükseltme ve azaltma fonksiyonları çalışmıyor, herhangi başka bir kulaklık taktığımda bu fonksiyonlar çalışıyor.

Ayrıca QCY T5 kullanıyorum ses az geliyor, iPhone cihazım ve iPad ile sesler gümbür gümbür.

Çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.
Poco X3 6/128 MIUI Global 12.0.4

Son düzenleme:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Kulaklığı silmeden yaptım hep birde silip deneyeyimde nasıl siliyoruz peki.?
Bağlı, tanınan Bluetooth cihazlardan kulaklık eşleşmesini kaldırın kulaklığı kapatıp açıp tekrar sıfırdan bağlantı kurun.

Oyla:

KENZO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ATLAS
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Youtuber
Konular
7
Bağlı, tanınan Bluetooth cihazlardan kulaklık eşleşmesini kaldırın kulaklığı kapatıp açıp tekrar sıfırdan bağlantı kurun.
Aynen eslemeyi bitirdim sonra mutlak ses devre dışı bıraktım tekrar eşleşme yaptım ses daha yüzde 50 de ben burdayım dedi :)

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Aynen eslemeyi bitirdim sonra mutlak ses devre dışı bıraktım tekrar eşleşme yaptım ses daha yüzde 50 de ben burdayım dedi :)
Fark yarattıysa iyi bazı cihazlarda kullanılan ses kodlaması nedeniyle bu işe yaramıyor. Root varsa Viper de kurarsanız çok daha iyi olur.

Oyla:

KENZO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ATLAS
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Youtuber
Konular
7
Fark yarattıysa iyi bazı cihazlarda kullanılan ses kodlaması nedeniyle bu işe yaramıyor. Root varsa Viper de kurarsanız çok daha iyi olur.
Root yok cihazımda. Bu. ACC açık ve ben gelistiriciden aptx secsemde ACC kodek oluyor kulaklık Qualcomm aptx

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Root yok cihazımda. Bu. ACC açık ve ben gelistiriciden aptx secsemde ACC kodek oluyor kulaklık Qualcomm aptx
Kulaklığın aptx desteği olduğuna emin misiniz?
Kutusunu ve kılavuzlarını tekrardan bir gözden geçirin. O moda geliştirici seçenekleri ile müdahale edilemiyor kulaklığın desteklediği moda göre otomatik ayarlanıyor. Muhtemelen sizin kulaklıkta aptx yok.

Aptx destekli kulaklıklar hiç öyle ucuza değil bir tek Haylou T19 var ben de onu tasarımı nedeniyle sevmedim o yüzden T15 aldım.

Oyla:

KENZO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ATLAS
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Youtuber
Konular
7
Kulaklığın aptx desteği olduğuna emin misiniz?
Kutusunu ve kılavuzlarını tekrardan bir gözden geçirin. O moda geliştirici seçenekleri ile müdahale edilemiyor kulaklığın desteklediği moda göre otomatik ayarlanıyor. Muhtemelen sizin kulaklıkta aptx yok.

Aptx destekli kulaklıklar hiç öyle ucuza değil bir tek Haylou T19 var ben de onu tasarımı nedeniyle sevmedim o yüzden T15 aldım.
Ben diğer kulaklık ile karıştırdım bunda AAC and SBC mevcut ve A2DP, AVRCP, HFP, HSP profilleri kullanabiliyoruz :) a2dp ve avrcp ayarını değiştirsem ne olur gelistiriciden ne fark eder?

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Ben diğer kulaklık ile karıştırdım bunda AAC and SBC mevcut ve A2DP, AVRCP, HFP, HSP profilleri kullanabiliyoruz :) a2dp ve avrcp ayarını değiştirsem ne olur gelistiriciden ne fark eder?
Bende işe yaramadı doğrusu bir deneyin yinede muhtemelen kayıt etmez ayarı geri yapınca tekrar eski haline döner.

Oyla:
Üst Alt