Çözüldü Kulaklık problemi

KENZO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ATLAS
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Youtuber
Konular
7
" Apple ile alakalı donanımsal bir sorun olduğu için yani yapılış tarzından dolayı çalışmadığını öğrendim konu kapanabilir. "

Selam arkadaşlar.
Apple kablolu kulaklığı cihaza taktığımda ses yükseltme ve azaltma fonksiyonları çalışmıyor, herhangi başka bir kulaklık taktığımda bu fonksiyonlar çalışıyor.

Ayrıca QCY T5 kullanıyorum ses az geliyor, iPhone cihazım ve iPad ile sesler gümbür gümbür.

Çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.
Poco X3 6/128 MIUI Global 12.0.4

Son düzenleme:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bazı cihazlar kulaklık seçebiliyor, uygun kulaklık kullanabilirsiniz.

Oyla:

KENZO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ATLAS
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Youtuber
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı cihazlar kulaklık seçebiliyor, uygun kulaklık kullanabilirsiniz.
Zaten herhangi bir başka kulaklık taktığımda çalıştığını belirttim çözüm ve önerin bu mu.? iPhone kulaklığın neden çalışmadığının sebebi lazım çözümü yoksa bile.. :)))

Oyla:

KENZO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ATLAS
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Youtuber
Konular
7
Selam arkadaşlar.
Apple kablolu kulaklığı cihaza taktığımda ses yükseltme ve azaltma fonksiyonları çalışmıyor, herhangi başka bir kulaklık taktığımda bu fonksiyonlar çalışıyor.

Ayrıca QCY T5 kullanıyorum ses az geliyor, iPhone cihazım ve iPad ile sesler gümbür gümbür.

Oyla:

AKREP01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Mİ 10T PRO
Konular
7
" Apple ile alakalı donanımsal bir sorun olduğu için yani yapılış tarzından dolayı çalışmadığını öğrendim konu kapanabilir. "

Selam arkadaşlar.

Hocam müzik çalarda müzik dinlerken sağ üst köşedeki kulaklıklar & ses efektleri kısmında kulaklık kontrol tuşları kısmından bir deneme yaptınızmı bende öyle bir kulaklık olmadığı için deneme şansım olmadı ama denemekte fayda vardır diye düşünüyorum

Oyla:

KENZO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ATLAS
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Youtuber
Konular
7
Hocam müzik çalarda müzik dinlerken sağ üst köşedeki kulaklıklar & ses efektleri kısmında kulaklık kontrol tuşları kısmından bir deneme yaptınızmı bende öyle bir kulaklık olmadığı için deneme şansım olmadı ama denemekte fayda vardır diye düşünüyorum
Apple ile alakalı bir durum konuyu güncelledim ayarla vs ilgisi yok. :) Keşke ayarla alakalı olsaydı.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Apple ile alakalı bir durum konuyu güncelledim ayarla vs ilgisi yok. :) Keşke ayarla alakalı olsaydı.
Apple'ın evrensel tasarımlarla ciddi sorunları var. Söylediğin gibi olay tamamen Apple kaynaklı. Bunun için dönüştürücü aparatlar var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla: Çözüm

KENZO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ATLAS
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Youtuber
Konular
7
Apple'ın evrensel tasarımlarla ciddi sorunları var. Söylediğin gibi olay tamamen Apple kaynaklı. Bunun için dönüştürücü aparatlar var.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
:))) Onada para vermem açıkçası halı hazır da kulaklık mevcut zaten Bluetooth kulaklıkta sesin az gelmesi kafama takıldı ona bakıyorum artık. QCY T5. ( Uygulamasında bu modeli yok onlarda ayrı bir cins )

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
:))) Onada para vermem açıkçası halı hazır da kulaklık mevcut zaten Bluetooth kulaklıkta sesin az gelmesi kafama takıldı ona bakıyorum artık. QCY T5. ( Uygulamasında bu modeli yok onlarda ayrı bir cins )
Bluetooth kulaklık ses seviyesi arttırmak için geliştirici seçeneklerinden mutlak sesi devre dışı bırak tikini işaretlemeyi ve Viper4android kullanmayı deneyebilirsiniz. Mutlak sesi devre dışı bıraktıktan sonra kulaklığı silip yeniden bağlayın. Bende haylou T15 var mesela ses neye bağlasam bangır bangır.

Oyla:

KENZO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ATLAS
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Youtuber
Konular
7
Bluetooth kulaklık ses seviyesi arttırmak için geliştirici seçeneklerinden mutlak sesi devre dışı bırak tikini işaretlemeyi ve Viper4android kullanmayı deneyebilirsiniz. Mutlak sesi devre dışı bıraktıktan sonra kulaklığı silip yeniden bağlayın. Bende haylou T15 var mesela ses neye bağlasam bangır bangır.
Kulaklığı silmeden yaptım hep birde silip deneyeyimde nasıl siliyoruz peki.?

Oyla:
Üst Alt