Yardım Kulaklık alanını kapatmayın sorunu

Bosson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.4
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba ayarlardan bu sorunun çözümünü yazmışsınız acaba bu gerçekten bir sorun mu telefonu alalı çok olmadı degisim talep etmeli miyim? Bu konuda yardımcı olur musunuz?

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Bende de çıkıyor arada bu uyarı. Silikon şeffaf kılıf kullanıyorum iyi koruduğu için ama bu kadar toz biriktiren kılıf ilk defa görüyorum. Hayır kıyafet değişiyorum yine aynı sorun. Muhtemelen kılıf üstten az, kulaklığı sardığı ve toz biriktiği için çıkıyor uyarı. Diğer orjinal siyah ve kadifemsi kılıf daha iyi ama o da alt ve üstten açık bırakıyor telefonu.

Oyla:

Bosson

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Bende de çıkıyor arada bu uyarı. Silikon şeffaf kılıf kullanıyorum iyi koruduğu için ama bu kadar toz biriktiren kılıf ilk defa görüyorum. Hayır kıyafet değişiyorum yine aynı sorun. Muhtemelen kılıf üstten az, kulaklığı sardığı ve toz biriktiği için çıkıyor uyarı. Diğer orjinal siyah ve kadifemsi kılıf daha iyi ama o da alt ve üstten açık bırakıyor telefonu.
Yok hocam ben kılıfı çıkardım sildim temizledim hatta telefonu bile sıfırladım yeniden kurdum gene de düzelmedi

Oyla:

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Rahatsızlık veren bir boyuta ulaşmadı hiç. Zaten öyle olsa da kullandığım cihaz garantisiz giggle~~ yapacak bir şey yok. Yazılımsal mı donanımsal mı bilemiyorum ama daha beteri olmasın da bu kadarına da razıyım doğrusu.

Oyla:
Üst Alt