Sohbet Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Marshall Major veya Marshall Major II serisini öneririm, müzik için de kullanabilirsiniz oyun için de, Major II hem Bluetooth hem kablolu olarak kullanılabiliyor. Kablosu ise iki ucu da Jack olduğundan değiştirilebilir telefonunuzun girişi Type-C ise yararlı olacaktır, dönüştürücüye gerek kalmaz ayrıca çok şık :)
Teşekkürler hocam, fiyat çok yüksek :|

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Çok fazla öneri geldi hocam, kararsız kaldım :|
Yarın size dönüş yapayim hocam, ben de biraz acele ettim doğrusu. Yarın genel bir yazı yazarım piyasaya göre, aklınızdaki soruları alırız. :D

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam merhaba ben dönmeyi unutmuşum cidden kusura bakmayın, özür dilerim , karar kıldınız mı ? Bu aralar bazı sorunlarım vardı hayatımdan cidden kusura bakmayın. Karar verdiniz mi ?

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Hocam jbl öneririm kendim bt 450 kablosuz kullanıyorum gayet memnunum ama şuan üretilmiyor sanırım bir üst model olan bt 500 alabilirsiniz.
Kablolu 220 tl civarı kablosuzu 350 tl civarıydı en son.Tavsiyem 2 mobil oyun için değil de gündelik hayatta daha pratiklik sağlayacak olan kablosuzu tercih edin konforunu çok beğeneceksiniz.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam jbl öneririm kendim bt 450 kablosuz kullanıyorum gayet memnunum ama şuan üretilmiyor sanırım bir üst model olan bt 500 alabilirsiniz.
Kablolu 220 tl civarı kablosuzu 350 tl civarıydı en son.Tavsiyem 2 mobil oyun için değil de gündelik hayatta daha pratiklik sağlayacak olan kablosuzu tercih edin konforunu çok beğeneceksiniz.
Jbl t460bt kullanıyorum pubgde ses gecikmesi yaşamıyorum(çok ufak varsa da hissetmiyorum o kadar az). Üstelik bl 4.4dü.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam merhaba ben dönmeyi unutmuşum cidden kusura bakmayın, özür dilerim , karar kıldınız mı ? Bu aralar bazı sorunlarım vardı hayatımdan cidden kusura bakmayın. Karar verdiniz mi ?
Estağfurullah hocam, henüz karar vermedim.
Teşekkürler hocam, JBL T500 kulaklığın tasarımını sevdim :)

Üst Alt