Sohbet Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Merhabalar, kulaklıklardan pek anlayan biri değilim. Telefon için kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum. Online oyunlar oynadığım için kablolu tercihimdir. (Yani Pubg Mobile ve Mobil Legends için alacağım söylenebilir.) Bluetooth'lu kulaklıklarda bildiğiniz üzere ses gecikmesi yaşanıyor. Bütçe max=350 TL biraz daha üstüne çıkabilirim. F/P kablolu kulak üstü kulaklık önerilerinizi bekliyorum hi~~

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CANPARD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
Redmi note 10
Konular
14
Merhabalar, kulaklıklardan pek anlayan biri değilim. Telefon için kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum. Online oyunlar oynadığım için kablolu tercihimdir. (Yani Pubg Mobile ve Mobil Legends için alacağım söylenebilir.) Bluetooth'lu kulaklıklarda bildiğiniz üzere ses gecikmesi yaşanıyor. Bütçe max=350 TL biraz daha üstüne çıkabilirim. F/P kablolu kulak üstü kulaklık önerilerinizi bekliyorum hi~~
Aldım kullanıyorum ses muhteşem, konforlu ve ucuz

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
1 ay önce anker soundcore life Q10 aldım. İndirimli olunca aldım, 259 TL ye. Her gün kullanıyorum, günlük 4-5 saat. Şarjı çok iyi gidiyor. Çok iyi bassları var, bass up özelliği de var, basslar daha artıyor. Normalde açmıyorum o özelliği, gece düşük seste dinlerken açıyorum, çok keyifli. Sesi kaliteli. Kulaklık büyük, kulaklar içinde kalıyor, yalıtımı çok iyi. Büyük kulaklık olmasına rağmen hiçbir rahatsızlık vermiyor. Type c şarj girişi mevcut, ayrıca kablolu da kullanılabiliyor. Bilgisayarda kablolu kullandım, ses biraz yüksek çıkıyor. Telefon görüşmesi yapmadım hiç, mikrofonunu denemedim o konuda birşey diyemem. Ama çok memnun kaldım, harika birşey. Akg k404 üm var, akg k67 de var. Akg k67 ankerin yanında sıfır kaldı. Tavsiye ederim, 1-2 haftada 1 indirime giriyor hepsiburadada. Çok rahat bir kulaklık happy~~

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
1 ay önce anker soundcore life Q10 aldım. İndirimli olunca aldım, 259 TL ye. Her gün kullanıyorum, günlük 4-5 saat. Şarjı çok iyi gidiyor. Çok iyi bassları var, bass up özelliği de var, basslar daha artıyor. Normalde açmıyorum o özelliği, gece düşük seste dinlerken açıyorum, çok keyifli. Sesi kaliteli. Kulaklık büyük, kulaklar içinde kalıyor, yalıtımı çok iyi. Büyük kulaklık olmasına rağmen hiçbir rahatsızlık vermiyor. Type c şarj girişi mevcut, ayrıca kablolu da kullanılabiliyor. Bilgisayarda kablolu kullandım, ses biraz yüksek çıkıyor. Telefon görüşmesi yapmadım hiç, mikrofonunu denemedim o konuda birşey diyemem. Ama çok memnun kaldım, harika birşey. Akg k404 üm var, akg k67 de var. Akg k67 ankerin yanında sıfır kaldı. Tavsiye ederim, 1-2 haftada 1 indirime giriyor hepsiburadada. Çok rahat bir kulaklık happy~~
Teşekkürler hocam, öneri listesine ekledim :)

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Teşekkürler hocam, öneri listesine ekledim. Gelecek olan diğer önerileri de bekliyeceğim :)
Ben de araştırayım hocam piyasayı sizin için, geri dönerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bı de söylemek istiyorum Rampage James Donkey, Game power, Snopy, Frisby gibi markalardan asla almayın.

ysfaslynch

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Aslan
Cihazım
Mi Mix 2S
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Marshall Major veya Marshall Major II serisini öneririm, müzik için de kullanabilirsiniz oyun için de, Major II hem Bluetooth hem kablolu olarak kullanılabiliyor. Kablosu ise iki ucu da Jack olduğundan değiştirilebilir telefonunuzun girişi Type-C ise yararlı olacaktır, dönüştürücüye gerek kalmaz ayrıca çok şık :)

Üst Alt