Soru Kulak içi kulaklık?

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Arkadaşlar 60 TL param var kulak içi kulaklık arıyorum. Lg g4'ün kulaklığı gibi 2 kulağa da ayrı kıvrımlı olan bir model arıyorum. Piston 3ün kıvrımlı olan kulakiçi kulaklığını gördüm ama çakma mı bilmiyorum var mı öyle model? Orjinal bildiğiniz varsa link bekliyorm

hepiniz aynısınız...

Ucuz hesaplar=Basit insanlar
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yiğit ali
Cihazım
note 3 pro
Meslek
Memur
Konular
7
Arkadaşlar 60 TL param var kulak içi kulaklık arıyorum. Lg g4'ün kulaklığı gibi 2 kulağa da ayrı kıvrımlı olan bir model arıyorum. Piston 3ün kıvrımlı olan kulakiçi kulaklığını gördüm ama çakma mı bilmiyorum var mı öyle model? Orjinal bildiğiniz varsa link bekliyorm

merhaba hocam. elimde xiaomi piston 3 basic kulaklık var iki adet (Siyah ve beyaz) orjinal kutulu. kutusu açılmamış.. ilgilenirsen eger özelden yazabilirsin.
hayırlı gunler

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba hocam. elimde xiaomi piston 3 basic kulaklık var iki adet (Siyah ve beyaz) orjinal kutulu. kutusu açılmamış.. ilgilenirsen eger özelden yazabilirsin.
hayırlı gunler
Hocam dediğimi anladınız mı bilmiyorum ama o dediğim kıvrımlı modelden arıyorum g4ünki gibi. Tam anlatamamış olabilirm

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer bütçenizi bir miktar artırma ihtimaliniz varsa Xiaomi Pro tavsiye ederim.
https://market.miuiturkiye.net/kulaklik/xiaomi-pro-metal-piston-kulakici-mikrofonlu-kulaklik

Eğer artıramıyorsanız piston 3 basic modeli düşünebilirsiniz. 37.90'a marketimizden satın alabilirsiniz.
https://market.miuiturkiye.net/kulaklik/xiaomi-piston-basic-edition-kulakici-kulaklik
Merhaba. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama lg g4ünki gibi kıvrımlı arıyorum sağ ve sola özel kıvrımlı olanlar. Çok rahat oluyorda. Piston pro modeli anlattığım gibi mi?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Merhaba. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama lg g4ünki gibi kıvrımlı arıyorum sağ ve sola özel kıvrımlı olanlar. Çok rahat oluyorda. Piston pro modeli anlattığım gibi mi?
Böyle onun gibi yazmak yerine bir resmini koymanız çok daha yararlı olacaktır. Daha hızlı cevaplar da gelebilir. Hiç kimse G4'ün kulaklığı nasıl diye Google'da arama yapmak zorunda değil. Bunu sadece G4 kulaklığını görenler bilebilir ve hem G4 kullanıp hem de bu konuya giren kişi sayısı oldukça azdır.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Üst Alt