Küçük takılma problemleri

HYP3R1ST

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi5S
Konular
8
Arkadaşlar benim daha alalı 2 ay olmayan Mi5S i'm son 2 gündür uygulama geçişlerinde ana menüye dönerken uygulama açılışlarında takılma yapmaya başladı. Çok büyük takılmalar değil fakat küçük olsa da can sıkıcı. Miui sürümü 8.5.3.0 Sizce ne yapmalıyım. Ha birde telefonu kutudan çıkarttığım gibi kullanıyorum. Hiç sifirlamadim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam ufak takılmalar oluyor arada ama dert etmeyin,telefon donanım olarak iyi bir telefon takılmalar yazılımdan kaynaklı.Güvenlik uygulamasından belirli aralıklarla temizlik işlemi yaparsanız takılmalar daha az olur.

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Arkadaşlar benim daha alalı 2 ay olmayan Mi5S i'm son 2 gündür uygulama geçişlerinde ana menüye dönerken uygulama açılışlarında takılma yapmaya başladı. Çok büyük takılmalar değil fakat küçük olsa da can sıkıcı. Miui sürümü 8.5.3.0 Sizce ne yapmalıyım. Ha birde telefonu kutudan çıkarttığım gibi kullanıyorum. Hiç sifirlamadim.

Cihaz şarjda iken kullanılınca takılmalar oluyor. Haftada en azından bir kere telefonu kapatıp açın bence. Daha iyi çalışıyor.

dj_fatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
N7100 v Mi5S
Konular
2
Ben otomatik açıp kapamaya ayarladım gece kapatıyor 3 dk sonra geri açıyor sabah telefon ilk günkü gibi hızlı çalışıyor ram de temizlenmiş oluyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

erayoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERDEM
Cihazım
Mİ 5S BLACK
Konular
0
Aynı sorun bende de oluyor fakat bazı programlarda yapıyor bunu örneğin maçkolik diğer programlarda sorun yok, ram temizliği ve günde bir kez telefonu açıp kapatın arkada çok fazla açık uygulama bırakmayın.

HYP3R1ST

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi5S
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bende de oluyor fakat bazı programlarda yapıyor bunu örneğin maçkolik diğer programlarda sorun yok, ram temizliği ve günde bir kez telefonu açıp kapatın arkada çok fazla açık uygulama bırakmayın.
Hocam hepinize teşekkür ederim fakat benim telefonumda programlı açma kapama ya ayarlı buna rağmen hâlâ devam ediyor.

erayoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERDEM
Cihazım
Mİ 5S BLACK
Konular
0
Hocam hepinize teşekkür ederim fakat benim telefonumda programlı açma kapama ya ayarlı buna rağmen hâlâ devam ediyor.

Yeni güncelleme gelirse düzelir umarım

iyeser35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi
Konular
8
Dostum miui eu beta romuna geçtim. O küçük takılmaların geçmesinin yanısıra hızlanması ve ekstra özelliklerin gelmesi de bonusu oldu. Tavsiye ederim üzerinde gelen rom çöpmüş dedim açıkçası.

HYP3R1ST

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi5S
Konular
8
Dostum miui eu beta romuna geçtim. O küçük takılmaların geçmesinin yanısıra hızlanması ve ekstra özelliklerin gelmesi de bonusu oldu. Tavsiye ederim üzerinde gelen rom çöpmüş dedim açıkçası.
Hocam dediğinizde haklı olabilirsiniz fakat ben beta ya geçersem geri donemeyebilirim. Çünkü yazılımdan anlamam. O yüzden galiba tek yapabileceğim beklemek

Üst Alt