Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SatışKORAY : mi6 siparişleri açtım. mi5s plus mi note2 ZTE zuk lenovo LeTV LeEco Samsung
Koray Bey'den sipariş ettiğim telefon bugün elime ulaştı, güzel ve keyifli bir alışverişti, Oneplus 3t zaten tartışılmaz, full kutulu elime ulaştırdı, güvenle alışveriş yapabilirsiniz...
Merhaba arkadaşlar.
Dün itibariyle benimde Koray beyden aldığım telefon elime ulaştı. Ürün sıfır kutusunda orjinal olarak bana ulaştı. Paketleme güzeldi.
Koray bey bazı kişilerle geçmişte sorun yaşamış. Ben kesinlikle sorun yaşamadım. Arkadaşlardan rica ediyorum sizde satıcıya insani bir şekilde yaklaşın. Onunda bazı kuralları ve ya istekleri var. Bunlara elimizden geldiği kadar saygı gösterelim. Ufak tefek sorunlar, gecikmeler olursa hemen sinirimize yenik düşmeyelim. Bunlar benim Koray bey ile yaşadığım kişisel alışverişimden ulaştığım sonuçlardır. Kendisiyle çalışmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem "olumlu" dur.