Satış KORAY : mi6 siparişleri açtım. mi5s plus mi note2 ZTE zuk lenovo LeTV LeEco Samsung

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Koray hocam ne oldu da bu mi mix fiyatları böyle düştü ? ön ödemeli olarak 650 dolar çok iyi bir rakam. Nasıl oluyor bu ?
stoktaki dolar yüksek iken alınan ürün velhasıl TR'ye girişine kadar geçen süre nezdinde kar etmem gereken fiyat.

mi mix'e olan ilgi düştü haliyle 4 ay içinde. xiaomi üretimi de arttırmış olsa gerek ki düştü.
bir de ön ödemeli fiyatlarda kar etmeden satış yapıyorum.

ön ödeme'de bir de karton kutuyu direk Çin'den Türkiye'ye alıcıya gönderiyorum.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Ön ödemeli çok iyi fiyat gerçekten, global rom da çıktı, sıkıntısız kullanılabilir de. Tam vazgeçmişken fiyatlar aklımı çeldi valla.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Ön ödemeli çok iyi fiyat gerçekten, global rom da çıktı, sıkıntısız kullanılabilir de. Tam vazgeçmişken fiyatlar aklımı çeldi valla.
Ben aralık başından beri hep söyledim şubat sonundanönce düşmeyecek diye nitekim martta düştü fiyatları. şubatta bu fiyatlar geçerli değildi, stoktaki de şubatta stoğa giren ürün ve piyasa ile aynı fiyata veriyorum ki ucuza veremem de zaten gelişi itibariyle.

bu fiyat da hazirana kadar düşmez bir daha. mayısta yeni mi6 ve mi mix tarzı model çıkınca ancak.

fiyatta stok fiyat ile ön ödeme arasında tahtarevelli kuralınca arada bir fiyata 2. taksit de yaparım. bir kısmı ön ödeme kalanı teslimatta.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Ben aralık başından beri hep söyledim şubat sonundanönce düşmeyecek diye nitekim martta düştü fiyatları. şubatta bu fiyatlar geçerli değildi, stoktaki de şubatta stoğa giren ürün ve piyasa ile aynı fiyata veriyorum ki ucuza veremem de zaten gelişi itibariyle.

bu fiyat da hazirana kadar düşmez bir daha. mayısta yeni mi6 ve mi mix tarzı model çıkınca ancak.

fiyatta stok fiyat ile ön ödeme arasında tahtarevelli kuralınca arada bir fiyata 2. taksit de yaparım. bir kısmı ön ödeme kalanı teslimatta.

Evet hatırlıyorum uyarınızı, dediğiniz gibi de oldu. Biraz düşüneyim ben bu işi, teşekkür ederim, hayırlı işleriniz olsun.

ihtiyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
lg g pro
Konular
0
Koray Bey le max 6/128 siyah listede 2-5 gün teslim demişsiniz. Pazar gününe dükkandan teslim alma ihtimali varmı. Diğer bir sorumda cihazın menüsü tam Türkçemi.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Koray Bey le max 6/128 siyah listede 2-5 gün teslim demişsiniz. Pazar gününe dükkandan teslim alma ihtimali varmı. Diğer bir sorumda cihazın menüsü tam Türkçemi.
o ürün dün bulgaristan'daki adresimdeydi

bilgileri geç güncelliyor sanırım dhl.

cumartesi günü kardeşim gidecek ve pazar ya da pazartesi gecesi getirecek buraya.

addall

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cenk
Cihazım
redmi note 3
Konular
1

JohnA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can AKAR
Cihazım
mi note 2
Konular
7
mi note 2 6/128 global olmayan modelden satışınız var mı? Listede göremedim varsa fiyatı ne olur acaba?

remat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tamer
Cihazım
yok
Konular
1
Fiyatlar iyi derken zam gelmiş. :)Takipteyim bakalım.

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
mi note 2 6/128 global olmayan modelden satışınız var mı? Listede göremedim varsa fiyatı ne olur acaba?
fiyat farkı var ama çok da değil.
Fiyatlar iyi derken zam gelmiş. :)Takipteyim bakalım.

________________________________________________________________________________________

eski tarihli fiyat listeleri de burada.
ön ödemeli bazı cihazların fiyatlarında artış oldu çünkü gerçekten ön ödeme olanlarda kar etmeden fiyatlandırma yapmışım.

stok olanlarda daha dün fiyatları düşürdüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt