Selduman bey bootloader kilidi kaldırmak için ayrı bir ücret veriyor muyuz fiyat listesinde bu konuda bilgi yok ödeme yapacksak bu işlem için kaç TL
,....... Teşekkürler.........
Çok mantıklı bir soru.
şimdi iki fiyat var ya,
kayıtsız ve kayıtlı diye.
1500tl kayıtsız fiyat yazdığım bir modele
1550tl kayıtlı yazdım diyelim.
bu şu demek:
1500tl bootloader kapalı, bootloader kilidi kapalı iken Türkçe rom atılmayan xiaomi gibi bir model ise Çin'ce, kayıtsız demek. Oneplus, ZTE bootloder kilit kapalı iken Türkçe oluyor. Türkçe ama imei işlemi hariç. Cihazı satın alan kişi 3gün sonra bunun romunu beğenmedim, başka rom atalım dediğinde 20tl gibi ufak ücret talep edeceğim fiyat. 4 ay sonra bu kapandı, imei işlemi yapalım dediğinde 50tl daha alacağım fiyat.
1550tl de ise bootloader, Türkçe, imei vs işlemleri yapılmış yazılım desteği verdiğim satış demek.
işi abartıya dökmeden bu romu beğenmedim başka custom rom atalım denildiğinde ücretsiz yapacağım fiyat.
iki fiyat arasındaki farka sırf imei diye bakmamak lazım. Forumlarda rom nedir, imei vs anlatımlar var. İşi bilen 50tl'sini cebinde tutuyor. Hazır isteyenler de 2 3 saatlik emeğime ödüyor ücreti.
İlk başta biraz kızdırmıştın beni cevabı olan soruları üst üste sorunca ama şimdi çok mantıklı ve açıklamasını tam yapamadığım bir soru buldun TEŞEKKÜR EDERİM. Bu açıklamayı ilk sayfadaki ikinci mesaja ekleyeyim.