Yardım Konuşmada ses karşıya gitmiyor

Espadaa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Espada
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
14
Arkadaşlar merhaba.

Mi 8 lite kullanıyorum. Bazen telefonda görüşme yaparken ses karşıya gitmiyor. Karşı tarafın sesi bana geliyor.
Telefonu kapatıp açtığımda sorun düzeliyor. Bu sorunu ara ara sürekli yaşıyorum. Nasıl çözebilirim bunu?

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Volte açıksa kapatın. Bende de aynı sorun vardı. Volteyi kapattıktan sonra düzeldi gibi görünüyor.
Yalnız volteyi ayarlardan kapatmak yetmiyor *# ile başlayan kodu yazıp Carrier check enabled yapmak gerekiyor.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Kullanılan operatörle bağlantılı olabilir, sorun sürekli aynı kişiyle görüşünce mi oluyor, başka kişilerle görüşme yaptığınızda da oluyor mu? Bende aynı cihazla bazen sorun yaşıyorum volte açmayla yada kapamayla düzelmiyor cihazı 2g ye aldığımda ses kalitesi bozuluyor ancak sorun yok oluyor.

Oyla:

Espadaa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Espada
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanılan operatörle bağlantılı olabilir, sorun sürekli aynı kişiyle görüşünce mi oluyor, başka kişilerle görüşme yaptığınızda da oluyor mu? Bende aynı cihazla bazen sorun yaşıyorum volte açmayla yada kapamayla düzelmiyor cihazı 2g ye aldığımda ses kalitesi bozuluyor ancak sorun yok oluyor.
Vodafone kullanıyorum. Farklı kişilerle görüşünce oluyor. Arkadaşın dediği gibi volte'yi kapattım. Bir de öyle deneyecem

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Vodafone kullanıyorum. Farklı kişilerle görüşünce oluyor. Arkadaşın dediği gibi volte'yi kapattım. Bir de öyle deneyecem
Deneyin hocam, belki faydası olur. Bende işe yaramamış olması sizde de işe yaramayacağı anlamına gelmez. :)

Oyla:
Üst Alt