Yardım Konum

Emreis01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre ŞAHİN
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı bir türlü uygulama içinde konumumu kullanamıyorum banka twitter vb konularda google konumu doğru buluyor ama uygulamalar bulmuyor forumda QuickShortcutMaker uygulamasıyla bir yoldan bahsedilmiş onu denedim ama try yazısına tıklayınca sayfa hemen kapanıyor öneriye açığım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-03-02-42-26-493_com.chartcross.gpstest.png
    Screenshot_2019-11-03-02-42-26-493_com.chartcross.gpstest.png
    101,5 KB · Görüntüleme: 21

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı bir türlü uygulama içinde konumumu kullanamıyorum banka twitter vb konularda google konumu doğru buluyor ama uygulamalar bulmuyor forumda QuickShortcutMaker uygulamasıyla bir yoldan bahsedilmiş onu denedim ama try yazısına tıklayınca sayfa hemen kapanıyor öneriye açığım
Uygulamalardan kastınız nedir hocam? Twitter, Banka vb uygulama değil mi zaten ve sorun yok demişsiniz? Buradan yola çıkarak söylüyorum, geriye tek bir şey kalıyor, gps bulmayan uygulama veya uygulamaların erişim iznini kontrol etmek.

Oyla:

Emreis01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre ŞAHİN
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamalardan kastınız nedir hocam? Twitter, Banka vb uygulama değil mi zaten ve sorun yok demişsiniz? Buradan yola çıkarak söylüyorum, geriye tek bir şey kalıyor, gps bulmayan uygulama veya uygulamaların erişim iznini kontrol etmek.
Yok hocam mesela sorun şöyle mesela QR kodla para çekemiyorum Twitter da konum olmadığı için gündemi göremiyorum

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Yok hocam mesela sorun şöyle mesela QR kodla para çekemiyorum Twitter da konum olmadığı için gündemi göremiyorum
Hocam ilk yazdığınız mesajla çelişiyor bu yazdığınız "banka twitter vb konularda google konumu doğru buluyor"
Yukarıda belirttiğim gibi uygulamanın tüm verilerini silin hatta mümkünse kaldırın ve ardından tekrar erişimleri kontrol edin. Eğer düzelmez ise rom kaynaklı olabilir.

Oyla:

Emreis01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre ŞAHİN
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ilk yazdığınız mesajla çelişiyor bu yazdığınız "banka twitter vb konularda google konumu doğru buluyor"
Yukarıda belirttiğim gibi uygulamanın tüm verilerini silin hatta mümkünse kaldırın ve ardından tekrar erişimleri kontrol edin. Eğer düzelmez ise rom kaynaklı olabilir.
Denedim hocam telefon formatlama dahil herşeyi değişme yok

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam *#*#6484#*#* donanım testi bölümünden Gps testi yaptığınızda olumlu sonuç alıyorsanız kullandığınız rom veya bir uygulama kaynaklı olabilir o zaman.

Oyla:

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Hocam *#*#6484#*#* donanım testi bölümünden Gps testi yaptığınızda olumlu sonuç alıyorsanız kullandığınız rom veya bir uygulama kaynaklı olabilir o zaman.
Maalesef bu sorun bende de var önceden note 6 vardı onda navigasyon da en ufak sorun yaşamadım ama note 7 de çok problem yaşıyorum

Oyla:
Üst Alt